Vastgoedjurist

Vastgoedjurist
Région: Bruxelles
Expérience nécessaire: Aucune
Secteur d'activité: Notariat
Réf: LexGO(FN4)233 - Vastgoedjurist
Contrat: Durée indéterminée (Temps plein)

Description de la société

Berquin Notarissen is een geïntegreerd notariskantoor, met een track record van meer dan 30 jaar. Het is gelegen in een aangename omgeving - vlakbij het Ter Kamerenbos en de Louizalaan - en vlot bereikbaar met het openbaar vervoer.

Het kantoor biedt een professionele werkomgeving met grote aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling van zijn medewerkers via gerichte kennisuitwisseling (verschillende notarissen zijn academisch actief) en mogelijkheid tot bijscholing (betaald door het kantoor). Mede dankzij een dynamisch team van +70 medewerkers (waaronder 38 juristen) garandeert het kantoor een professionele afwerking van elke dossier.


Functie:

Wij werken voor verschillende gerenommeerde opdrachtgevers, waaronder multinationals, onroerende leasemaatschappijen, projectontwikkelaars en overheden. Daarbij treden wij op als onpartijdig adviseur van koper én verkoper, maar desgewenst ook als adviseur van één van beide partijen.

Als vastgoedspecialist begeleidt u – ondersteund door een notaris - de juridische aspecten bij vastgoedtransacties van het begin tot het einde. U adviseert en begeleidt onze cliënten op het terrein van o.a. projectontwikkeling, onroerende leasing, vestiging van zakelijke rechten, appartementsrecht, vastgoedgerelateerde fiscaliteit, etc.

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Master in de Rechten met als toekomstig uitdagend werkterrein de brede vastgoedpraktijk waarbij alle notariële aspecten aan de orde komen, van de verkoop van een woning over complexe splitsingen in appartementsrechten tot het opzetten van nieuwbouwprojecten en financieringen.

Uw profiel:

  • U heeft een goede kennis van het Nederlands, Frans en Engels (mondeling en schriftelijk)
  • U werkt punctueel en efficiënt met zin voor detail
  • U bent flexibel en praktisch ingesteld en kan prioriteiten stellen
  • U bent een teamplayer
  • U bent klantgericht

Wij bieden:

  • Aangename en collegiale werksfeer waarin dynamische mensen het beste van zichzelf kunnen geven
  • Aantrekkelijke verloning in verhouding tot uw opleiding en ervaring (met maaltijdcheques, terugbetaling vervoerskosten via mobiliteitsplan, extra vakantie vanaf 3 jaar anciënniteit, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering aanvullend pensioen, inkomenverliesverzekering en een verzekering tandzorgen, …)
  • Externe en interne opleidingen, met grote aandacht voor kennisuitwisseling en bijscholing (o.a. via de inhouse “Berquin Academy” met interne en externe sprekers)
  • Mogelijkheid tot telewerk na 1 jaar anciënniteit (of gelijkgesteld door werkervaring)
  • Mogelijkheid om te werken voor één van de grootste notariskantoren van België

Wij ontvangen graag uw motivatiebrief en CV (met foto) met als referentie “Vastgoedjurist” via de sollicitatieknop.

Wij behandelen uw kandidatuur met de nodige discretie.

Google Maps
Google Maps