Jurist

Jurist
Région: Bruxelles
Expérience nécessaire: Aucune
Secteur d'activité: Secteur Public
Réf: JobID 3193813
Contrat: Durée indéterminée (Temps plein)

Description de la société

Bij de Vlaamse overheid vind je jobs in allerlei vakgebieden. Zorgen voor veilige wegen, de natuur of onderwijs voor iedereen, het zijn maar enkele van onze taken. Samen met je collega's werk je voor Vlaanderen en geef je elke dag het beste van jezelf, in een job die een verschil maakt in de maatschappij.


Functieomschrijving:

Heb je belangstelling voor de materies van Digitaal Vlaanderen en wens je ons daaromtrent op juridisch vlak te ondersteunen? Heb je ervaring of een grote interesse in het opstellen van regelgeving? 

Heb je ervaring in een of meerdere van de volgende thema's (of wil je je hierin verder verdiepen) zoals bestuursrecht, hergebruik, openbaarheid van bestuur, elektronisch bestuurlijk gegevensverkeer, digitaal vriendelijke regelgeving, gegevensbescherming, privacy, IT-recht en informatieveiligheid, intellectueel eigendomsrecht, Europese dataregelgeving, wetgeving inzake overheidsopdrachten, alsook verbintenissenrecht, …? 

Kijk je graag contracten juridisch na? Werk je graag intensief samen met collega's en interne en externe klanten? Heb je daarnaast geen schrik om zelfstandig een aanpak te bepalen? Zoek je graag mee naar nieuwe opportuniteiten en ben je resultaatgericht? Dan is deze vacature misschien iets voor jou !Lees meer over de functie in het selectiereglement als bijlage bij 'hoe solliciteren'. Download dit selectiereglement en hou het bij voor het verdere verloop van de procedure.

Profiel:

Wie zoeken we?

Je hebt een masterdiploma in de rechten.

Studeer je ten laatste af in oktober 2023? Dan kun je ook al deelnemen aan de selectie. Als je na de selectieprocedure in dienst mag treden, kan dit van zodra je je diploma hebt behaald.

Aanbod:

Wat bieden we:

  • Je krijgt een contract van onbepaalde duur. Je wordt aangeworven in de graad van adjunct van de directeur met bijhorende salarisschaal. Op https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen/salarissimulator kan je je nettosalaris berekenen, aangepast aan je individuele situatie.
  • We bieden je, naast een maatschappelijk relevante job en een aantrekkelijk salaris, ook maaltijdcheques. Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever.
  • Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met je privésituatie. Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen Kerstdag en Nieuwjaar.
  • Tijdens de schoolvakanties kun je voor kinderen tussen 3 en 14 jaar gebruikmaken van opvang in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Hasselt, Leuven, Gent en Brugge).

Google Maps
Google Maps