Advocaat Omgevingsrecht

Advocaat Omgevingsrecht
Région: Gent
Secteur d'activité: Cabinet d'avocats
Réf: LexGO1610
Contrat: Indépendant (Temps plein)

Description de la société

Everest est un cabinet d’avocats d’affaires. Nos avocats sont spécialisés dans les différents domaines juridiques auxquels votre entreprise est régulièrement confrontée. Nos services allient tous les éléments décisifs pour vous: qualité, tarifs étudiés, spécialisation, assise tant régionale qu’internationale, adaptation parfaite à vos activités, etc. 

Nos membres ont développé une vaste expérience en assistant une clientèle essentiellement composée d’entreprises et de chefs d’entreprise. Parallèlement, plusieurs avocats d’Everest poursuivent une carrière académique. Everest est implanté à Bruxelles, Gand et Bruges.


Naar wie zijn we op zoek?

Om ons kantoor in Gent te versterken, zijn wij op zoek naar een advocaat voor het departement bouw- en vastgoedrecht, dat onder leiding staat van Mr. Frank Burssens.

Je hebt een sterke interesse in het omgevingsrecht, in het bijzonder ruimtelijke ordening. Daarnaast zou je graag vergunningsprojecten begeleiden, cliënten adviseren en ook beroepsprocedures tot een goed einde brengen. Je hebt een vlotte pen en je wenst mee te werken aan juridische publicaties. 

Daarnaast zoeken wij een aangename collega die, naast ons te vervolledigen op professioneel vlak, ook graag aansluit op een vrijdagse afterwork of andere kantooractiviteiten.

Wie ben jij?

Onze ideale kandidaat beschikt minstens over de volgende troeven:

  • Wij zoeken iemand met werkervaring in het omgevingsrecht of iemand die bereid is zich zelfstandig (verder) te verdiepen in het omgevingsrecht in de brede zin;
  • Je hebt ervaring in of minstens aantoonbare interesse voor (bestuurs)procesrecht (bv.: administratieve beroepsprocedures, procedures bij de Raad voor Vergunningsbetwistingen,…);
  • Je bent ondernemend ingesteld. Zelfstandig een dossier behandelen is voor jou geen enkel probleem, maar daarnaast ben je ook een teamplayer die energie krijgt van de samenwerken met mensen;
  • Je staat naast de cliënt en hebt een proactieve visie in de juridische ondersteuning van onze cliënten, waarbij je steeds oplossingsgericht en constructief denkt;
  • Je bent empathisch en communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk. Je hebt een goede talenkennis (Nederlands, Frans en Engels);
  • Je bent gedreven, strategisch, pragmatisch en resultaatsgericht. Je ziet werk, neemt initiatief en je wil graag dat het vooruitgaat.
  • Je beschikt over de nodige ondernemerszin en is commercieel ingesteld. Je kan meedenken met cliënten, zodat we een optimale oplossing kunnen vinden voor elk probleem.

 Wat bieden wij?

Everest Advocaten biedt u een gevarieerde job met uitdagende dossiers waarbij u rechtstreeks in contact staat met cliënten. Hierbij worden de nodige doorgroeimogelijkheden en een meer dan marktconforme vergoeding voorzien. Je komt terecht in het kantoor in Gent dat meer dan 40 personen telt met een grote, aangename groepsdynamiek. Thuiswerken is een mogelijkheid, maar daarnaast worden in ons kantoor ook alle faciliteiten voorzien om uw werkomgeving zo aangenaam mogelijk te maken. Ons kantoor investeert ook jouw verdere professionele ontwikkeling door interne en externe opleidingen te voorzien.

Interesse?

Bezorg ons jouw CV met motivatiebrief via de sollicitatieknop. 

Google Maps
Google Maps