Legal Manager - Corporate Law & M&A

Legal Manager - Corporate Law & M&A
Région: Antwerpen, Hasselt ou Leuven
Expérience nécessaire: 6 ans
Secteur d'activité: Cabinet de conseil
Réf: LexGO03/10-2
Contrat: Durée indéterminée (Temps plein ou Temps partiel)

Description de la société

Qui est Deloitte ? Leader mondial des services professionnels, nous offrons des services à valeur ajoutée dans les domaines de l'audit et de l'assurance, du conseil en matière de risques, de la comptabilité, de la fiscalité et du droit, du conseil et du conseil financier. 

+5000 professionnels dévoués, répartis dans +10 bureaux à travers le pays, sont fiers de soutenir nos clients grâce à leur expertise multidisciplinaire, leur connaissance du secteur et leurs solutions innovantes.  Nous offrons nos services à une grande variété de clients, qu'il s'agisse d'entreprises nationales ou internationales, de petites, de moyennes ou de grandes organisations, d'institutions publiques ou d'autorités gouvernementales.


Kan je niet wachten om een impact te maken? Je bent niet alleen. Doe met ons mee om vooruitgang te stimuleren!

Your journey with us

Ben jij een jurist met relevante ervaring in Corporate M&A Law en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij misschien wel de Manager Corporate law & M&A Legal die we zoeken!

Onze kantoren in Antwerpen, Hasselt en Leuven zijn op zoek naar een spilfiguur die meedenkt, anticipeert en als vertrouwenspersoon wil fungeren voor onze collega’s en voor onze klanten.

Jouw verantwoordelijkheden:

 • Juridische adviesverlening en begeleiding van start-ups en scale-ups, kmo’s, familiebedrijven en aandeelhouders/investeerders op het vlak van het vennootschapsrecht, (her)structureringen, overnames en due diligence opdrachten;
 • Opstellen van relevante documenten (termsheets, koop-verkoopovereenkomsten, statuten, fusie- en splitsingsvoorstellen, akten, vennootschapsrechtelijke verslaggeving, aandeelhoudersovereenkomsten, optieplannen, due diligence rapporten, etc.);
 • Bijstaan van cliënten in nauw overleg met collega’s van andere competenties binnen Deloitte Private zoals fiscalisten, accountants en het M&A and Finance team;
 • Kritisch meedenken met betrekking tot de groeiambities en organisatiestructuur van onze cliënten;
 • Het begeleiden en aansturen van collega's uit het team;
 • Opbouwen van duurzame klantenrelaties die ervoor zorgen dat ondernemers en bedrijfsleiders het Corporate M&A team als hun preferred partner kiezen.

Let's talk about you

 • Je hebt relevante ervaring in het vennootschapsrecht, hetzij in juridische adviesverlening als advocaat, hetzij als legal consultant of bedrijfsjurist met idealiter een brede ervaring binnen de M&A-praktijk;
 • Je kan op zelfstandige wijze werken en beschikt over een echte ‘can-do-mentaliteit’;
 • Je bekijkt juridische uitdagingen als opportuniteiten en gaat op zoek naar pragmatische oplossingen waarbij je je kan inleven in de noden van zowel startende ondernemers als gevestigde familiale ondernemingen;
 • Niet alleen je technische kennis is een troef, jouw communicatieve vaardigheden en commercieel inzicht helpen je om nieuwe of bestaande klantenrelaties op te bouwen en deze op termijn verder te versterken.

Our story

Deloitte Accountancy verstrekt een brede waaier van accountancy en controlling diensten aan zowel internationale als KMO-klanten, alsook fiscale, juridische, M&A en business control diensten aan familiale ondernemingen. Vanuit onze +10 kantoren spelen we op een flexibele manier in op de noden van onze klanten om hen dag in dag uit op maat gesneden oplossingen aan te bieden voor hun bedrijf. Via een transparante structuur en multidisciplinaire visie behandelen onze uitgebreide teams van adviseurs hun dossiers met enthousiasme, passie en technische vakkundigheid. 

Binnen Deloitte Private | Tax & Legal, zijn we meer dan traditionele juristen of fiscalisten. Je belandt in een divers team die nauw samenwerkt en de dagelijkse uitdagingen als ‘trusted advisors’ van Belgische familiebedrijven, snelgroeiende bedrijven en kmo’s continu tackelen. Door onze interne opleidingen en onze focus op teamwork kunnen we onze klanten ondersteuning bieden met betrekking tot verschillende gebieden en uiteenlopende onderwerpen. We focussen ons op kwaliteit en betrouwbaarheid om in alle vertrouwelijkheid de juiste adviezen te geven.

Waarom Deloitte? 

Wees je ware zelf ! Wij stimuleren diversiteit en inclusie en moedigen u aan om uw authentieke zelf naar het werk te brengen. Verken, stel vragen en werk samen terwijl je een carrière opbouwt die je inspireert en energie geeft.

Stop nooit met groeien! Diversiteit in denken maakt ons sterker. Bij Deloitte zorgen we voor een persoonlijke leerervaring, zodat je de kans krijgt om in je eigen tempo te groeien en maximale impact te bereiken.

We practice what we preach! Als Purpose-gerichte organisatie ligt de kern van alles wat we doen in een aantal tijdloze principes en verenigende waarden. 

Het leven ziet er voor ieder van ons anders uit en daarom hebben we een gevarieerd pakket secundaire arbeidsvoorwaarden samengesteld waar je gebruik van kunt maken: 

 • My Benefits My Choice, een flexibel beloningsplan dat is afgestemd op uw levensstijl en prioriteiten 
 • Duurzame transportmogelijkheden aangeboden door Mobility@Deloitte 
 • Flexibele werkafspraken voor iedereen en initiatieven ondersteund door Parents@Deloitte 
 • Welzijnstips en -activiteiten door Energise@Deloitte 
 • Aangevuld met andere voordelen op het gebied van gezondheid en verzekeringen 

Onze werknemers meer mogelijkheden aanreiken dankzij flexibele werkregelingen blijft essentieel in de wereld van vandaag: 

 • Hybride werkplek: combinatie van thuiskantoor en aanwezigheid ter plaatse (+10 kantoren in België of bedrijfsgebouwen van klanten). 
 • Deeltijdse tewerkstelling: al onze jobs komen in aanmerking voor een deeltijds regime van 90% of 80%. 

Join us to make an impact together! Apply now!

Google Maps
Google Maps