Legal Counsel

Legal Counsel
Région: Sint-Truiden ou Neder-Over-Heembeek
Expérience nécessaire: 3 ans
Secteur d'activité: Entreprise
Réf: LexGO1708
Contrat: Durée indéterminée (Temps plein)

Description de la société

STADSBADER CONTRACTORS bv behoort tot de belangrijkste Belgische aannemingsbedrijven op de Vlaamse en Brusselse markt en maakt deel uit van de STADSBADER Group.

Dag in, dag uit geven onze medewerkers vorm aan een betere leefomgeving. Daar staat ook onze baseline voor: Together we create space. Dit maken we waar dankzij de realisatie van spoorwerken, wegenwerken, tunnels en bruggen die de veiligheid en mobiliteit van de weggebruiker verhogen, en industriële projecten die bijdragen aan de economische welvaart. Met deze expertises profileren we ons ook als dé uitgelezen partner in de realisatie van omvangrijke en complexe projecten. Onze landelijke dekking stelt ons bovendien in staat om zowel onze publieke als private klanten een nabije dienstverlening te garanderen. Multidisciplinair, duurzaam en betrouwbaar, dat is STADSBADER CONTRACTORS.


Voor ons Legal team zijn we op zoek naar een ervaren juridische professional! Binnen de functie ondersteun je de legal afdeling in al zijn facetten. Je bent niet alleen een coachende kracht voor collega's, maar ook een meester in het vertalen van complexe juridische zaken naar heldere adviezen. Je werkt afwisselend in Neder-Over-Heembeek en Sint-Truiden. 

De job

 • Je ondersteunt de business op juridisch vlak, onder meer in de uitvoeringsfase en de tenderfase van de projecten (screenen van bestekken en contracten op juridische risico’s).
 • Je bent sterk betrokken bij de projecten in uitvoering, waarbij je ook bereid bent om een coachende rol op te nemen ten aanzien van jouw collega’s op de werven
 • Je volgt de lopende rechtszaken en gerechtsexpertises op en zorgt daarbij voor aansturing van de aangestelde advocaten.
 • Je bent betrokken bij de opmaak en onderhandeling van diverse types van overeenkomsten en dit zowel met opdrachtgevers als met onderaannemers, leveranciers en andere derden.
 • Je coacht en stuurt de Legal Assistant aan waar nodig

Wie ben jij?

 • Je behaalde een Master in Rechten aan een Belgische universiteit.
 • Je hebt minstens 3 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in de advocatuur of in een andere relevante bedrijfstak (b.v. bouw, projectontwikkeling, notariaat, …).
 • Je bent een team player, die echter evenzeer in staat is om zijn werk zelfstandig aan te pakken en te structureren en daarbij de nodige prioriteiten te onderkennen.
 • Je hebt ervaring met (of een aanleg tot) het coachen van medewerkers
 • Je bent vlot en communicatief en in staat om een bij momenten complexe materie te vertalen in heldere en to the point adviezen aan een uiteenlopend publiek.
 • Je bent Nederlandstalig met een goede kennis van het Frans en het Engels.
 • Je gaat aan de slag in onze kantoren in Neder-Over-Heembeek en Sint-Truiden en bent bereid in beide locaties te werken. Ook werfbezoeken behoren tot jouw job.

Wat mag je verwachten van deze job?

Bij STADSBADER CONTRACTORS kom je terecht in een mensgerichte organisatie, waar collegialiteit en openheid centraal zijn. Je doorloopt een degelijk onboardingproces zodat je jouw intern netwerk vlot kunt uitbouwen. Jouw team gaat er steeds voor de volle 100% voor. Daarnaast is er ook ruimte voor ontspanning. We bieden jou een aantrekkelijke verloning, een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen.

Interesse?

Stuur vandaag nog je CV door via de sollicitatieknop en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Google Maps
Google Maps