Notarieel Medewerker

Notarieel Medewerker
Région: Antwerpen
Expérience nécessaire: Aucune
Secteur d'activité: Notariat
Réf: LexGO(FN3)142
Contrat: Durée indéterminée (Temps plein)

Description de la société

Een dynamisch notariskantoor aan de noordkant van Antwerpen met een gediversifieerde praktijk (vastgoed, familiaal vermogensrecht en erfrecht, vennootschapsrecht).


Vacature voltijds notarieel medewerker voor onmiddellijke indiensttreding

Taakomschrijving: 

Ondersteuning van jurist-dossierbeheerder bij de behandeling van dossiers, zowel vastgoeddossiers, familiaalrechtelijke dossiers en vennootschapsdossiers. 
U doet voorbereidende opzoekingen,. U verzorgt telefonische contacten en correspondentie met de cliënt. U staat in voor bepaalde dossiergebonden taken die U door de jurist-dossierbeheerder worden toevertrouwd. Op termijn behandelt U quasi-zelfstandig courante dossiers.

Wij vragen:

  •  diploma rechtspraktijk (specialisatie vastgoed)
  • U bent leergierig en neemt waar nodig zelf initiatieven.
  • U bent servicegericht, discreet en heeft zin voor verantwoordelijkheid.
  • U bent organisatorisch sterk en U bent nauwgezet en punctueel. 
  • U beschikt over de vereiste vaardigheden om vlot en toch professioneel met cliënten en andere partijen te communiceren, zowel mondeling als schriftelijk
  • U bent onderlegd in het gebruik van de computer en bent steeds bereid om nieuwe applicaties en toepassingen aan te leren

Wij bieden:

  •  een contract onbepaalde duur;
  • een aangename werkomgeving met een dynamisch team van vlotte en gemotiveerde collega’s (mix van profielen) met moderne apparatuur (moderne burelen voorzien van twee schermen per persoon) met regelmatige kantoorvergaderingen en overlegmomenten, net ten noorden van Antwerpen met een 10-tal medewerkers
  • een competitieve verloning in overeenstemming met diploma en ervaring
  • flexibiliteit en ondersteuning van bijscholing (intern en extern georganiseerde studiedagen) – extralegale voordelen (groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, kilometervergoeding)

Werkomgeving:

U werkt in een dynamisch en modern kantoor; u beschikt over een eigen PC, met toegang tot alle moderne software-applicaties en deze typisch voor het notariaat (E-notariaat). U werkt met Acta Libra.

Indien u bij ons solliciteert zal uw CV en motivatiebrief, die onder andere identificatiegegevens, gegevens betreffende het beroep en academisch curriculum bevatten, in onze databank bijgehouden worden om redenen van gerechtvaardigd belang (Bv: contacteren voor een nieuwe job). Deze gegevens zullen niet uitgewisseld worden met derden, tenzij omwille van een wettelijke verplichting. U kan steeds alle rechten uitoefenen opgenomen in de GDPR met name recht op inzage en informatie, recht op gegevenswissing, recht op beperking van de verwerking, recht op rectificatie, recht op bezwaar en recht om klacht neer te leggen bij de toezichthoudende overheid. Wij zien erop toe dat al uw persoonsgegevens behandeld worden volgens de geldende Privacywetgeving.

Google Maps
Google Maps