Dossierbeheerder familiaal

Dossierbeheerder familiaal
Région: Antwerpen
Expérience nécessaire: 5 ans
Secteur d'activité: Notariat
Réf: LexGO0905(FN3)224
Contrat: Durée indéterminée (Temps plein)

Description de la société

Waarom werken bij Deckers Notarissen? Deckers Notarissen is een groeiend en dynamisch notariskantoor gevestigd in een mooi kantoorgebouw vlakbij het justitiepaleis. Hier werken wij met een enthousiast team van 5 notarissen en een 40-tal medewerkers. Het notariaat biedt een 37,5-urige werkweek met een marktconform salaris aangevuld met een pakket aan extra-legale voordelen. 

Binnen ons notariaat staan persoonlijke ontwikkeling en collegialiteit centraal. We bieden de mogelijkheid tot verdere ontwikkeling door middel van opleidingen en doorgroeimogelijkheden.


Misschien ben jij wel de notarieel expert die ons team komt versterken?

Het notariaat staat de burger onder meer bij in belangrijke familiale dossiers. Binnen de familiale cel draag je je steentje bij als expert in (gerechtelijke) procedures vereffening-verdeling zowel na echtscheiding als overlijden alsook in echtscheidingen met onderlinge toestemming. Je beheert zelfstandig complexe dossiers, stelt hiervoor de akten op en ziet erop toe dat alle formaliteiten correct worden vervuld. 

Je kan besprekingen of vergaderingen met cliënten in voormelde dossiers organiseren en begeleiden. Als expert binnen je vakgebied kan je delegeren en stagiairs begeleiden. Je staat open om de Knowhow en modellen verder uit te bouwen binnen het kantoor en neemt regelmatig deel aan celvergaderingen.

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar een communicatieve collega met een professionele en positieve werkhouding. De opleiding Master na Master in het Notariaat werd succesvol afgerond en je hebt minimum een vijftal jaren werkervaring opgedaan in een gelijkaardige functie. Je kan efficiënt en stressbestendig omgaan met deadlines en bent in staat om zowel op zelfstandige basis te werken als in teamverband. Overigens streef je een klantgerichte en pragmatische dienstverlening na. Kennis van de databank Acta Libra beschouwen wij als een pluspunt.

Wat bieden wij?

Je maakt deel uit van een hecht en enthousiast team met een open en communicatieve werksfeer. We bieden een contract van onbepaalde duur met een aantrekkelijke verloning aangevuld met o.a. een eindejaarspremie, maaltijdcheques, groeps-en hospitalisatieverzekering, ecocheques, een GSM-abonnement, thuiswerk en glijdende werkuren. Op regelmatige basis organiseren we afterwork activiteiten. De werkplek is vlot bereikbaar met de wagen, de fiets en het openbaar vervoer.

Hoe verloopt de sollicitatieprocedure?

Een eerste screening zal plaatsvinden op basis van sollicitatiebrief en CV met foto. De verdere sollicitatieprocedure bestaat uit een eerste kennismakingsgesprek met de office manager en een mogelijk vervolggesprek met de notarissen.

Indien u solliciteert bij ons zal uw CV en motivatiebrief, die onder andere identificatiegegevens, gegevens betreffende het beroep en academisch curriculum/ studies bevatten, in onze databank 3 jaar bijgehouden worden om redenen van gerechtvaardigd belang. We kunnen gedurende deze termijn dan immers contact met u opnemen voor een nieuwe job opportuniteit binnen onze instellingen. Deze gegevens zullen niet uitgewisseld worden met derden, tenzij omwille van een wettelijke verplichting. U kan steeds alle rechten uitoefenen opgenomen in de GDPR met name, recht op inzage en informatie, recht op gegevenswissing, recht op beperking van de verwerking, recht op rectificatie, recht op bezwaar en recht om klacht neer te leggen bij de toezichthoudende overheid, door onze functionaris van gegevensbescherming te contacteren via info@privanot.be. Wij zien erop toe dat al uw persoonlijke gegevens worden verwerkt in overeenstemming met de toepasselijke regelgeving.

Google Maps
Google Maps