Advocaat-Medewerker of Jurist

Advocaat-Medewerker of Jurist
Région: Oudenaarde
Expérience nécessaire: 2 ans
Secteur d'activité: Cabinet d'avocats
Réf: LexGO0803
Contrat: Durée indéterminée ou Indépendant (Temps plein)

Description de la société

Het advocatenkantoor werd in 1986 opgericht door Ann Eeckhout. In 2014 werd Lotte Ottevaere partner. Doorheen de jaren groeide het kantoor uit tot een nichekantoor voor de bouwsector met specialisatie in bouwrecht, overheidsopdrachten, verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht, vastgoed en projectontwikkeling, ruimtelijke ordening en stedenbouw. U kan er terecht voor advies, bijstand onderhandelingen, opmaken contracten en verdediging van uw belangen in procedures en expertises.

Vandaag telt het kantoor 10 gespecialiseerde medewerkers. Dag in dag uit wordt gewerkt aan één doel: snel en efficiënt resultaten behalen, een hoge kwaliteit en service bieden en dit voor een betaalbare prijs.


Gezocht profiel

Je bent een enthousiaste advocaat of jurist met relevante ervaring en/of interesse in bouwrecht, contractenrecht, aansprakelijkheidsrecht (in het bijzonder de aansprakelijkheid van de verschillende bouwparticipanten), verzekeringsrecht en overheidsopdrachten voor aanneming van werken.

Je bent voorstander van een open en directe communicatie. Je spreekt en schrijft correct, beknopt en duidelijk. Je gaat voor een pragmatische en pro-actieve aanpak.

Je bent gedreven, fexibel en loyaal. 

Aanbod

Wij bieden een professioneel platform en moderne werkomgeving, waar u zich verder kan ontplooien, mede dankzij een interessant cliënteel en een gevarieerd aanbod aan dossiers.

Wij zorgen voor een open en aangename werksfeer. Wij stimuleren persoonlijke ontwikkeling. We gaan samen voor een steeds betere kwaliteit en een steeds hogere efficiëntie.

Vanuit onze bekommernis om valabele en gedreven medewerkers aan te trekken, bieden wij een motiverende verloning. 

Geïnteresseerd?

Spreekt een samenwerking met ons kantoor u aan, stuur dan een sollicitatiebrief met cv via de solliciatieknop. Sollicitaties worden discreet behandeld.  

Google Maps
Google Maps