Legal Counsel

Legal Counsel
Région: Lokeren ou Kortrijk
Expérience nécessaire: 5 ans
Secteur d'activité: Entreprise
Réf: LexGO03/02-1
Contrat: Durée indéterminée (Temps plein)

Description de la société

Notre activité principale est le développement et la fabrication de systèmes de rayonnages de qualité supérieure pour le stockage de marchandises palettisées, le traitement de petites unités et d'articles plus longs, ainsi que de structures mezzanines.

Notre objectif est de fournir une valeur ajoutée dans les rayonnages et étagères d'entrepôt. Depuis plus de 40 ans, nous nous concentrons sur des solutions flexibles de haute qualité, conformes aux normes et réglementations en vigueur.  

Avec 9 sites industriels, 13 bureaux commerciaux et un vaste réseau de distributeurs, nous assurons une présence géographique bien répartie.


Your responsibilities

Als Legal Counsel zit jij mee in de cockpit van een bedrijf dat meeschrijft aan innovatieve oplossingen binnen logistics en warehousing met een reëel potentieel om wereldleider te worden in zijn sector.  

Je bent samen met de General Counsel verantwoordelijk voor de juridische backbone op alle domeinen van de wereldwijde groep en zal voornamelijk dossiers behandelen in:

  • Commerciële contracten
  • Corporate Housekeeping
  • Compliance & GDPR

Er is een mogelijkheid om strategische impact te hebben op het succes van STOW, internationale visibiliteit te verkrijgen en persoonlijk mee te groeien met het bedrijf. 

Your profile

De huidige General Counsel zoekt een ervaren Legal Counsel:

Voor deze functie is de juiste ervaring vereist, gecombineerd met motivatie, can-do mentaliteit en pragmatische oplossingsgerichtheid.

Het ideale parcours werd afgelegd (in een internationale omgeving) als advocaat én als legal counsel, met een opgebouwde expertise van 5 tot 8 jaar in commercieel recht, contractenrecht en vennootschapsrecht.

Een aanwezigheid op de 2 belangrijkste vestigingen in Kortrijk en Lokeren is vereist.

What’s in it for you

Je krijgt een aantrekkelijk salarispakket en de opportuniteit om te werken in een innovatieve en snelgroeiende omgeving waar professionele ontwikkeling en zelfstandigheid worden gestimuleerd. Als Legal Counsel heb je de kans om jezelf te profileren in de internationale bedrijfswereld.

Ontdek de mogelijkheid om een significante impact te maken en verantwoordelijkheid te dragen in een veelzijdige functie bij een West-Vlaamse multinational met groeipotentieel.

Contacteer Rodolphe Versele op +32 466 90 03 83 of email (klik op de sollicitatieknop)

Google Maps
Google Maps