Juridisch Adviseur fiscaal recht

Juridisch Adviseur fiscaal recht
Région: Bruxelles
Expérience nécessaire: 5 ans
Secteur d'activité: Notariat, Cabinet de conseil
Réf: LexGO14/07-RP2
Contrat: Durée indéterminée (Temps plein)

Description de la société

Fednot est l’association professionnelle du notariat. Grâce à l’investissement quotidien de près de 200 collaborateurs, elle permet aux notaires d’offrir des services de qualité aux citoyens dans les moments essentiels de leur vie. Fednot joue un rôle de pionnier avec une large gamme innovante de services et de solutions sur mesure. Les études notariales peuvent faire appel à nous pour des conseils juridiques, du soutien en matière de logiciels, des conseils pour la gestion de leur étude ainsi que des solutions RH.

Nos bureaux sont situés en plein cœur de Bruxelles, à proximité immédiate de la gare Centrale. Nous offrons un environnement de travail agréable et stimulant où les initiatives ont largement leur place.


Functie

Door het continu uitbreiden van ons team fiscale juristen binnen de SU Legal, zijn wij momenteel op zoek naar een Juridisch Adviseur - fiscaal recht (m/v/x). Brussel en van thuis uit / hybrid.

Je bent verantwoordelijk voor het verlenen van advies aan de notarissen en hun medewerkers in fiscale materies.

Je staat hen bij in het zoeken naar juridisch correcte en concrete oplossingen in het domein van de registratie- en successierechten, btw, directe belastingen, … .

Bovendien kan je je fiscale expertise vlot vertalen in redactiebijdragen voor juridische tijdschriften en andere publicaties.

In contacten met diverse overheden en andere actoren getuig je van de nodige kennis van de materie.

Gezocht profiel

  • Een Master diploma in de rechten ;
  • Een aanvullende master in het Fiscaal recht ;
  • Een werkervaring van 5-10 jaar ;
  • Zeer goed niveau van het geschreven en gesproken Nederlands ;
  • Als persoon bent u communicatief, werkt u vlot in team en geeft u blijk van een flexibele en resultaatgerichte houding.

Aanbod

  • Uitdagende en interessante projecten om aan te werken, gebruikmakend van de nieuwste methodologieën en technologieën, binnen een groeiende en economisch stabiele sector
  • Ruimte voor toekomstige ontwikkeling, ruimte voor werknemers om creativiteit en autonomie te ontwikkelen, en het bevorderen van een open sfeer
  • Een competitief salarispakket, extralegale voordelen, verzekeringsdekking, openbaar vervoer, maaltijdcheques, en de mogelijkheid om vakantiedagen op te bouwen. Bedrijfswagen, bonussysteem en een netto vergoeding.

 Waar gaat u werken? 

Volgens de Covidregels, op kantoor (Brussel) en vanuit huis (tot 3 dagen per week).

Waar kunt u ons vinden?

We zijn gelegen in het centrum van Brussel, naast de Sint-Michielskathedraal en de Sint-Goedelekathedraal. Het metrostation is om de hoek en het centraal station is slechts twee straten verderop. We zijn gevestigd in lichte nieuwe kantoren in het Markiesgebouw.

Solliciteer ten laatste op 31 maart 2023.

Indien u solliciteert bij ons zal uw CV en motivatiebrief, die onder andere identificatiegegevens, gegevens betreffende het beroep en academisch curriculum bevatten, in onze databank 3 jaar bijgehouden worden om redenen van gerechtvaardigd belang (Bv: contacteren voor een nieuwe job). Deze gegevens zullen niet uitgewisseld worden met derden, tenzij omwille van een wettelijke verplichting. U kan steeds alle rechten uitoefenen opgenomen in de GDPR met name, recht op inzage en informatie, recht op gegevenswissing, recht op beperking van de verwerking, recht op rectificatie, recht op bezwaar en recht om klacht neer te leggen bij de toezichthoudende overheid, door info@privanot.be te contacteren. Wij zien erop toe dat al uw persoonsgegevens behandeld worden volgens de geldende Privacywetgeving

Google Maps
Google Maps