Advocaat Fiscaal Recht

Advocaat Fiscaal Recht
Région: Antwerpen
Expérience nécessaire: 3 ans
Secteur d'activité: Cabinet d'avocats
Réf: LexGO2501
Contrat: Indépendant (Temps plein)

Description de la société

Antaxius Advocaten heeft als vakgebieden fiscaal recht, vennootschapsrecht, M&A en fiscaal, financieel en economisch strafrecht. Het kantoor levert advies, doet arbitrage en behandelt litiges, zowel in de administratieve als de gerechtelijke fase, voor de nationale rechtscolleges en voor het Hof van Justititie van de Europese Unie. 

Antaxius werkt voor ondernemingen, bedrijfsleiders, zelfstandigen en particulieren. Wij zijn een volledig onafhankelijk kantoor, niet verbonden aan enig formeel netwerk.


Functie

Advocaat-medewerker met een brede interesse in fiscaal recht.

Gezocht profiel

  • u hebt minimaal 3 jaar ervaring.
  • u behaalde een diploma Master in de rechten met goede studieresultaten en een aanvullende opleiding fiscaal recht.
  • u koppelt analytisch denkvermogen aan een punctuele en pragmatische ingesteldheid. u stelt de cliënt centraal en bent flexibel.
  • u werkt graag grondig en oplossingsgericht.

Binnen ons kantoor komt U terecht in een dynamische groep van gedreven advocaten die op grond van hun langdurige ervaring en expertise hoogkwalitatieve diensten verstrekken. 

Aanbod

In functie van uw individuele capaciteiten wordt u de mogelijkheid geboden om u zelfstandig te ontplooien. Daarbij wordt u omringd en begeleid door een ervaren team van gedreven advocaten, waarvan een aantal ook academisch actief is.  Antaxius Advocaten biedt een competitief vergoedingssysteem en reële groeimogelijkheden.

Geïnteresseerd?

Indien interesse, stuur ons je CV en motivatiebrief, of korte video-voorstelling via de solliciteerknop.

 

Google Maps
Google Maps