Senior legal consultant - Real Estate

Senior legal consultant - Real Estate
Région: Hasselt
Expérience nécessaire: 4 ans
Secteur d'activité: Cabinet de conseil
Réf: LexGO28/10 -220000SB
Contrat: Durée indéterminée (Temps plein)

Description de la société

Deloitte Accountancy verstrekt een brede waaier van accountancy en controlling diensten aan zowel internationale als KMO-klanten, alsook fiscale, juridische, M&A en business control diensten aan familiale ondernemingen. Vanuit onze +10 kantoren spelen we op een flexibele manier in op de noden van onze klanten om hen dag in dag uit op maat gesneden oplossingen aan te bieden voor hun bedrijf. Via een transparante structuur en multidisciplinaire visie behandelen onze uitgebreide teams van adviseurs hun dossiers met enthousiasme, passie en technische vakkundigheid. 

Binnen Deloitte Private | Tax & Legal, zijn we meer dan traditionele juristen of fiscalisten. Je belandt in een divers team die nauw samenwerkt en de dagelijkse uitdagingen als ‘trusted advisors’ van Belgische familiebedrijven, snelgroeiende bedrijven en kmo’s continu tackelen. Door onze interne opleidingen en onze focus op teamwork kunnen we onze klanten ondersteuning bieden met betrekking tot verschillende gebieden en uiteenlopende onderwerpen. We focussen ons op kwaliteit en betrouwbaarheid om in alle vertrouwelijkheid de juiste adviezen te geven.  

Wie is Deloitte? Deloitte is een wereldwijd toonaangevend professioneel dienstverlenend bedrijf dat diensten met toegevoegde waarde biedt op het gebied van audit & assurance, risk advisory, accounting, tax & legal, consulting en financial advisory. 

+5000 toegewijde professionals, actief in +10 kantoren verspreid over het hele land, zijn er trots op onze cliënten te kunnen ondersteunen met multidisciplinaire expertise, kennis van de sector en innovatieve oplossingen.  Wij bieden diensten aan een grote verscheidenheid aan cliënten, van nationale en internationale ondernemingen, kleine, snelgroeiende en grote organisaties tot overheidsinstellingen en overheidsinstanties.


Your story

Kan je niet wachten om een impact op de wereld te maken? Je bent niet alleen. Doe met ons mee om vooruitgang te stimuleren in de werkende wereld en daarbuiten.

Your journey with us

Ben je een jurist met reeds enkele jaren ervaring in Real Estate en op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Onze kantoren in Antwerpen, Hasselt & Leuven  zijn op zoek naar een centrale spilfiguur die meedenkt, anticipeert en als vertrouwenspersoon wil fungeren voor onze klanten. 

Jouw verantwoordelijkheden

Je bent vertrouwd met volgende materies en bereid om up-to-date te blijven door lectuur en het volgen van opleiding:  

 • Registratierechten (focus op de Vlaamse regelgeving, maar kennis Waals en Brussels gewest is een pluspunt); 
 • Zakelijke rechten en eigendomsrechten: opmaak van onderhandse documenten; 
 • Huur: gemene huur en handelshuur, huur en btw; 
 • Bodemwetgeving bij overdracht van onroerend goed. 

Jouw taak bestaat erin om een adviserende rol op te nemen bij allerhande dossiers waarin vastgoed aan bod komt. Daar waar er een notariële akte dient verleden te worden, bestaat jouw rol er in om de nodige voorbereidingen te treffen en de contacten met de notaris te optimaliseren.  

Let’s talk about you

 • Je hebt een eerste relevante ervaring , bij voorkeur in notariaat of met projectontwikkeling;
 • Je behaalde een master rechten; 
 • Je bent geboeid door de KMO-wereld;   
 • Je bent klantgericht, beschikt over goede communicatie- en adviesvaardigheden, en hanteert de passende discretie;  
 • Je kan uitstekend de juridische complexiteit begrijpbaar communiceren naar klanten en omzetten in werkbare voorstellen;  
 • Resultaten bereiken met je team en duurzame klantenrelaties zijn je drijfveer;  
 • Je bent vlot in het Nederlands en een goede kennis van het Engels/Frans is een troef.   

Why deloitte?

Wees de ware jij! Wij stimuleren diversiteit en inclusie en moedigen u aan om uw authentieke zelf naar het werk te brengen. Verken, stel vragen en werk samen terwijl je een carrière opbouwt die je inspireert en energie geeft. 
Stop nooit met groeien! Diversiteit in denken maakt ons sterker. Bij Deloitte zorgen we voor een persoonlijke leerervaring, zodat je de kans krijgt om in je eigen tempo te groeien en maximale impact te bereiken. 
We practice what we preach! Als Purpose-gerichte organisatie ligt de kern van alles wat we doen in een aantal tijdloze principes en verenigende waarden.
Het leven ziet er voor ieder van ons anders uit en daarom hebben we een gevarieerd pakket secundaire arbeidsvoorwaarden samengesteld waar je gebruik van kunt maken: 

 • My Benefits My Choice, een flexibel beloningsplan dat is afgestemd op uw levensstijl en prioriteiten
 • Duurzame transportmogelijkheden aangeboden door Mobility@Deloitte 
 • Flexibele werkafspraken voor iedereen en initiatieven ondersteund door Parents@Deloitte 
 • Welzijnstips en -activiteiten door Energise@Deloitte 
 • Aangevuld met andere voordelen op het gebied van gezondheid en verzekeringen

Onze werknemers meer mogelijkheden aanreiken dankzij flexibele werkregelingen blijft essentieel in de wereld van vandaag: 

 • Hybride werkplek: combinatie van thuiskantoor en aanwezigheid ter plaatse (+10 kantoren in België of bedrijfsgebouwen van klanten).  
 • Deeltijdse tewerkstelling: al onze jobs komen in aanmerking voor een deeltijds regime van 90% of 80%.


Join us to make an impact together! Apply now!

Google Maps
Google Maps