Orde van Vlaamse BaliesAdresse:
Koningsstraat 148
1000 BRUSSEL
Belgium
URL: http://www.advocaat.be

Contact

Pas de contact

Pas de fonction vacante

Vlaamse balies lanceren chatbot om juiste advocaat te vinden
10/04/2019

Op initiatief van de balie West-Vlaanderen, en in samenwerking met legal tech bedrijf Lawren.io, sloegen de balies West-Vlaanderen, Provincie Antwerpen, Limburg en de Orde van Vlaamse Balies de handen in elkaar om een volledig autonome chatbot te ontwikkelen die rechtzoekenden helpt om juridische bijstand van een advocaat te vinden. Aan de hand van een reeks vragen zet de chatbot iemand op weg naar de juiste juridische hulp, 24 uren per dag en 7 dagen per week.

Read more

Efficiënte justitie is een fundamenteel recht van elke burger - verkiezingsmemorandum OVB
18/03/2019

De Orde van Vlaamse Balies, die alle Vlaamse advocaten groepeert, stelt aan de politieke wereld haar memorandum voor met 10 agendapunten. Het recht van elke burger op een efficiënte justitie is voor de OVB fundamenteel.

Read more

Bijstand van een advocaat is te belangrijk voor politieke spelletjes of trofeeënwetgeving
11/03/2019

Deze week behandelt het parlement het wetsvoorstel waardoor de rechtsbijstandsverzekering fiscaal wordt aangemoedigd en meer burgers gemakkelijker kunnen opkomen voor hun rechten. De Orde van Vlaamse Balies, die alle Vlaamse advocaten groepeert, doet een oproep aan de politici om de politieke spelletjes rond die wet te stoppen en de persoonlijke vetes te overstijgen.

Read more

Orde van Vlaamse Balies lanceert vernieuwde site voor "Advocaat in de school"
12/02/2019

De Orde van Vlaamse Balies, die alle Vlaamse advocaten groepeert, lanceert een vernieuwde versie van www.advocaatindeschool.be in het kader van de actie “advocaat in de school”. Dat is een actie waarbij advocaten in de klas uitleg geven over hun beroep en over justitie. Een vernieuwde website moet ervoor zorgen dat leerlingen op een moderne manier met justitie en met het initiatief in contact komen.

Read more
Aucun article

Click here to see the ad(s)

Direct links

LexGO Network