Alexia Hoste wordt vennoot bij Bellaw (Gent)
06/07/2021

Het ondernemersvertrouwen bereikt het hoogste niveau sinds 1980” laat de Nationale Bank weten.

Dat geldt ook voor Bellaw. De toetreding, per 1 juli 2021, van Alexia Hoste als vennoot in het kantoor in Gent is daaraan niet vreemd.

Alexia Hoste is een uitstekende en ervaren juriste die zeer beslagen is in diverse domeinen van het sociaal recht. Hieronder leest wie haar nog niet goed kende, meer over haar.

"Ik ben bijzonder verheugd te mogen deel uitmaken van BellawGent. Het voelt een beetje als terug thuiskomen in de sociaalrechtelijke “niche” waar ik ben geboren, want Prof. Willy van Eeckhoutte was niet enkel mijn “prof” aan de Universiteit Gent, maar ook mijn stagemeester aan de Gentse balie in 2002. 

Na het verlaten van het nest werkte ik samen met diverse fijne confraters in kantoren gespecialiseerd in het sociaal recht, waar ik me verder verdiepte in de materie en praktijkervaring opdeed.

De laatste jaren mocht ik ook aan de uitbouw staan van een sociaalrechtelijke cel in een “multi-service” advocatenkantoor in West-Vlaanderen (Marlex), regio waar mijn “roots” liggen en die me nauw aan het hart ligt. Vanuit die achtergrond ligt mijn focus dan ook vooral op het ondernemerslandschap en het bijstaan in de kleine en grote HR problemen van kleine en grote ondernemers. 

Nu mij de opportuniteit werd geboden om me aan te sluiten bij BellawGent en terug te keren naar deze vertrouwde stal om er als kleine West-Vlaamse samen te werken met de grootsten in het sociaal recht, heb ik uiteraard geen moment getwijfeld."

Voir aussi : BELLAW - Van Eeckhoutte, Taquet & Clesse

LexGO Network