Lancering van advocatenkantoor Harvest
27/04/2020

Na respectievelijk 25, 15 en 10 jaar ervaring in internationale advocatenkantoren, hebben Didier Grégoire, Adrien Lanotte en Guillaume Beauthier ervoor gekozen om een ambitieus kantoor op te richten waarbij de cliënt centraal staat en onafhankelijkheid, pragmatisme, flexibiliteit en dialoog de kern van deze relatie vormen.

Door onder meer een dynamische, wendbare en aan de tendensen van de bedrijfswereld aangepaste structuur op te zettten, wenst het kantoor diens volledige skillset ten dienste van diens cliënten te stellen. Het kantoor beoogt de verfijning van een internationaal kantoor te combineren met de flexibiliteit en kostenefficiëntie van een boutique-structuur op mensenmaat. Harvest treedt zowel op voor particulieren als voor bedrijven, van start-ups tot beursgenoteerde vennootschappen.

De praktijk van Harvest richt zich op het ondernemingsrecht en meer in het bijzonder op het vennootschapsrecht, het fiscaal recht, het financieel recht en real estate. Didier Grégoire leidt samen met zijn medewerkster Sylvie Ryon de fiscale praktijk van het kantoor. Adrien Lanotte en Guillaume Beauthier zijn verantwoordelijk voor het corporate, M&A en financiële departement.

Harvest heeft ervoor gekozen om haar vakgebied en team strak af te lijnen opdat cliënten een to-the-point advies verleend kan worden, waarbij telkens de relatie met de cliënt centraal staat.

Zie ook : Harvest

LexGO Network