AKD breidt uit met team McGuireWoods Brussel
17/12/2018

AKD breidt uit met het Brusselse team van het Amerikaanse advocatenkantoor McGuireWoods. Aan het bestaande team van AKD in Brussel worden vier partners
toegevoegd: Hubert André-Dumont, Paul van den Bulck, Timothy Speelman, Steven Ongena, counsel Pol Cools en vier medewerkers. De uitbreiding van het bestaande AKD-team in Brussel, dat zich voornamelijk bezighoudt met Europees en mededingingsrecht, zorgt ervoor dat cliënten nu geadviseerd kunnen worden onder Nederlands, Luxemburgs én Belgisch recht op onder meer het gebied van corporate, M&A, vastgoed, IE, ICT, privacy en geschillenbeslechting.

Erwin Rademakers, managing partner van AKD: “De uitbreiding van ons kantoor is goed nieuws voor onze nationale en internationale cliënten die actief zijn in de Benelux, of dit willen worden. Onze nieuwe collega’s hebben een brede en internationale praktijk die gericht is op het hogere middensegment van de markt, wat mooi aansluit bij het profiel van ons kantoor”.

Hubert André-Dumont, de nieuw benoemde vestigingsvoorzitter van AKD in Brussel, licht toe: “We zijn verheugd dat we nu deel uitmaken van AKD, dat we samen onze praktijk in Brussel verder uitbreiden en zo bij kunnen dragen aan de groei en het succes van AKD. Ons hele team kijkt ernaar uit om samen te werken met de 445 ambitieuze en enthousiaste advocaten, notarissen en belastingadviseurs en staf in België, Nederland en Luxemburg. We wensen onze vrienden en collega’s bij McGuireWoods alle goeds en we kijken ernaar uit om onze relatie voort te zetten”.

“De opening van ons kantoor in Luxemburg twee jaar geleden en nu de uitbreiding van ons kantoor in Brussel laten zien hoe AKD inspeelt op marktontwikkelingen en op de behoeften van onze cliënten”, vervolgt Erwin Rademakers. “De snel veranderende markt, Brexit, en internationalisering dragen allemaal bij aan de strategische keuze die we als kantoor maken om een full-service Benelux-kantoor te zijn. De uitbreiding in Brussel is daarvan een mooi voorbeeld, en versterkt de solide basis voor de toekomst van ons kantoor”.

McGuireWoods blijft ook in de toekomst klanten doorverwijzen naar AKD voor zaken in de Benelux.

 


Over AKD
AKD is met 275 advocaten, notarissen en belastingadviseurs de juridisch en fiscaal adviseur voor iedereen die zakelijke belangen heeft in de Benelux. AKD combineert expertise op vrijwel alle rechtsgebieden met kennis van sectoren en de business van haar cliënten, nationaal en internationaal. Bij AKD werken in totaal circa 445 mensen, verspreid over de vestigingen Amsterdam, Breda, Brussel, Eindhoven, Luxemburg en Rotterdam. Meer informatie kunt u vinden op www.akd.nl.

Over McGuireWoods
McGuireWoods is een Amerikaans advocatenkantoor (AM LAW Top 100) met ruim 1100 advocaten, verspreid over 22 vestigingen in de V.S., Europa en Azië.

Zie ook : AKD

LexGO Network