Sotra benoemt een nieuwe vennoot en breidt zich uit in Brussel en Namen
05/09/2018

Naar aanleiding van de opening van het nieuwe gerechtelijk jaar, kondigt het advocatenkantoor Sotra met genoegen een aantal belangrijke gebeurtenissen aan in het kader van haar verdere ontwikkeling:

Marian Dewaersegger werd benoemd tot vennoot, met ingang van 1 september 2018

Mter Marian Dewaersegger is advocaat aan de balie van Brussel en specialiseert zich sinds 2006 in het sociaal recht. Zij adviseert in dat domein talrijke ondernemingen, in het bijzonder in de sector van de luchtvaart, het vrachtvervoer en de groothandel. Zij staat verder ook in voor de ontwikkeling van de Nederlandstalige praktijk van het kantoor.

Marian wordt door Chambers Europe en door Legal 500 geprezen als één van de beste praktijkbeoefenaars van haar generatie.

Marian heeft Sotra begin 2016 vervoegd als Counsel.

 

Drie nieuwe medewerksters vervoegen Sotra in Brussel en Namen

Om de verdere groei te ondersteunen, zullen twee nieuwe medewerksters, Mter Céline Saelens en Mter Julie Casier, het team in Brussel versterken.

Mter Maureen Degueldre, zal het kantoor te Namen vervoegen, dat in april 2018 geopend werd en dat momenteel 3 advocaten telt die actief zijn in het sociaal recht voor de privésector, alsook in het ambtenarenrecht.

Zie ook : Sotra Avocats Advocaten

LexGO Network