08/01/18

Vialegis verwelkomt nieuwe consultant voor paralegals

Inge Mommaerts startte haar professionele loopbaan in 1995 als flight attendant bij Sabena.

Na de crisis in de luchtvaartsector, zette Inge als notariële medewerker de eerste stap in een totaal nieuwe wereld, namelijk het notariaat, bij het prestigieuze kantoor ‘Berquin Notarissen’ in Brussel. Om de nodige juridische basiskennis te vergaren, volgde ze meerdere cursussen, zowel in het Nederlands als in het Frans, georganiseerd door de Koninklijke Federatie van het Belgisch Notariaat.

In 2006 verliet Inge het notariaat en ging ze aan de slag als corporate paralegal bij de internationale distributiereus Avnet Europe. Als werkstudent behaalde ze tevens haar Bachelor Rechtspraktijk met grote onderscheiding aan de KHL.

Vervolgens ging ze in 2014 een nieuwe uitdaging aan: freelance paralegal. Ze werkte o.a. voor Belfius Insurance en IMMOBEL.

In november 2017 vervoegde Inge het team van Vialegis als consultant waarbij ze zich richt op de werving en selectie van paralegals, zowel voor vaste functies als voor tijdelijke opdrachten. In deze functie kan ze haar opgebouwde expertise uit de luchtvaart en de juridische wereld volledig benutten.

dotted_texture