03/06/24

Taylor Wessing breidt uit met een Corporate / M&A team in Brussel

Taylor Wessing zet haar groei voort met de toevoeging van een nieuw Corporate / M&A team in Brussel. Partner Toon Rummens voegt zich per 1 juni 2024 bij kantoor, gevolgd door Associate Emile Vanrobaeys op 15 juli 2024. Deze uitbreiding markeert een belangrijke stap richting een full-service kantoor in Brussel, na een aanzienlijke groei sinds de oprichting in 2018. Toon is gespecialiseerd in het vennootschapsrecht met een speciale focus op het werkterrein van ESG. Hij zal het Corporate / M&A team in Brussel leiden.

Hoofd Corporate / M&A Benelux Zabdaj Pollen: "We zijn verheugd met de komst van Toon en Emile. Toon brengt met zijn 14 jaar ervaring niet alleen zijn expertise op het gebied van Corporate / M&A en het vennootschapsrecht, maar ook ruime ervaring in Real Estate M&A. De sterke reputatie en internationale ervaring van Toon vormen een waardevolle aanvulling op onze bestaande praktijk en cross-border M&A benadering en zijn een toegevoegde waarde voor onze cliënten. Met de komst van Emile hebben we ons bovendien weten te verzekeren van een energieke specialist met relevante ervaring in het ondernemingsrecht."

Toon Rummens voegt toe: "Het is een geweldige kans om deel uit te mogen maken van het team van Taylor Wessing. Een vooraanstaand internationaal kantoor dat bekend staat om haar omvangrijke zaken en ik kijk ernaar uit om de corporate praktijk in België verder uit te bouwen."

dotted_texture