17/05/24

Seeds of Law is voortaan Andersen in Belgium

Met veel genoegen kondigen we aan dat Seeds of Law voortaan onder de naam Andersen in Belgium actief zal zijn. Deze verandering is een belangrijke mijlpaal voor ons en we zijn enthousiast om samen met u in dit nieuwe hoofdstuk te stappen.

Vanaf nu dragen we met trots het Andersen-merk. Met deze beslissing wensen we onze vastberaden toewijding te onderstrepen om multidisciplinaire en pragmatische oplossingen te bieden die tegemoetkomen aan uw voortdurend evoluerende behoeften.

Opgericht in 2009, is Andersen in Belgium een full-service advocatenkantoor onder leiding van onze partners en medeoprichters, Leo Peeters en Koen de Puydt, samen met Jan Ghysels, die in 2022 toetrad tot het directie comité. Ons team beschikt over uitgebreide expertise op het gebied van ondernemings- en handelsrecht, vastgoed, bouwrecht, administratief recht en arbeidsrecht.

We zijn trots op onze stevige partnerschappen met klanten, gaande van particulieren en overheden, kleine en middelgrote ondernemingen tot beursgenoteerde bedrijven en ondernemers, zowel lokaal als internationaal.

We kijken vol verwachting naar de toekomst, waarbij we vasthouden aan onze kernwaarden van uitmuntendheid, integriteit en innovatie, onder de naam Andersen.

Wij vinden het dan ook uiterst belangrijk om u, onze klanten en partners, hartelijk te bedanken voor uw voortdurende vertrouwen en steun. We kijken ernaar uit om u van dienst te zijn onder onze nieuwe identiteit als Andersen.

dotted_texture