Equal

EQUAL - Law for better living

Recht en legitimiteit in dienst van duurzame oplossingen en een betere maatschappelijke harmonie.  

Op 1 april 2015 treden veertien advocaten uit hun comfortzone om uiting te geven aan hun eigen verlangen naar verandering.

Wij zetten onze juridische expertise in voor de professionele, economische en maatschappelijke uitdagingen van onze veranderende wereld. We willen de belangen van onze cliënten opnieuw centraal plaatsen en samen op zoek gaan naar concrete en duurzame oplossingen.

Bij EQUAL volgen we de ontwikkelingen in de deeleconomie en de circulaire wereld op de voet. Onze relatie als advocaat met alle belanghebbenden in ons vak is hierop geïnspireerd.

We beschouwen het recht als de basis van de creatie van welzijn voor iedereen.

Onze vakgebieden

We bieden een geïntegreerde expertise in verschillende rechtsgebieden. Ons totaalaanbod omvat bovendien niet enkel de juridische aspecten & hellips.  

REGIO
  • Brussel
RECHTSGEBIEDEN
  • Publiek- & administratief recht
  • Andere
Google Maps
Google Maps
Het Grondwettelijk Hof sanctioneert de schending van inspraakmogelijkheden van burgers inzake natuurbehoud

Op 28 april 2016, heeft het Grondwettelijk Hof uitspraak gedaan (arrest nr. 57/2016) over de beroepen tot nietigverklaring van het decreet van het Vla…

Un agenda européen pour l'économie collaborative

Op 2 juni 2016 heeft de Europese Commissie een medeling, met als titel « een Europese agenda voor de collaboratieve economie” aangenomen.

Inschrijving door zich te beroepen op de draagkracht van andere entiteiten

In overeenstemming met een constante rechtspraak van het Hof van Justitie van de Europese Unie, kan elke ondernemer zich, voor een welbepaalde opdrach…