Sirius Legal

Sirius Legal staat een zeer uiteenlopend cliënteel bij. Het maakt niet uit of je net een zaak start, meedraait in een bloeiende KMO of een positie bekleedt in een multinational. In een snel veranderend en complex ondernemingsklimaat is geïnformeerd beslissingen nemen cruciaal om overeind te blijven.

We volgen niet enkel de juridische evolutie, we maken er deel van uit. Via blogs, whitepapers, webinars en opleidingen delen we onze jarenlang opgebouwde kennis en allernieuwste juridische ontwikkelingen. Met een actieve rol in sectorverenigingen en lobbywerk laten we gedreven onze stem horen. Technologische trends houden we nauwgezet in de gaten. We brengen in kaart wat dat specifiek voor jouw bedrijf betekent, met advies op maat, zonder veel franjes en precies goed.  

Ons team bestaat niet enkel uit advocaten maar ook uit professionals die hun sporen verdiend hebben in de media en technologiewereld. In 2010 bundelden we die verschillende achtergronden tot een sterk, jong, meertalig en open advocatenkantoor in Mechelen en Brussel.

In onze aanpak zijn we uitermate transparant. Bij ons geen verrassingen in de uitwerking van ons advies en ook niet in jouw factuur. We maken er een punt van om je goed te leren kennen en als partner dicht bij jouw bedrijf te staan, altijd bereikbaar en flexibel inzetbaar om je met gepaste snelheid te adviseren.  

REGIO
  • Antwerpen
RECHTSGEBIEDEN
  • Handelsrecht en contracten
  • Vennootschapsrecht
  • Fiscaal recht
  • IP/IT/Media
  • Arbeidsrecht en sociale zekerheid
Google Maps
Google Maps
Kan je vervolgd worden voor een negatieve review: vrije meningsuiting of toch niet?

Online reviews zijn vandaag de dag overal te vinden. Deze digitale vorm van mond-aan-mondreclame geeft consumenten een stem en biedt ondernemingen teg…

Europese Unie neemt de leiding in regulering van AI

Kunstmatige intelligentie wordt dan ook terecht door de EU beschouwd als één van de essentiële bouwstenen voor de digitale maatschappij van de toekoms…

Versterking bij Sirius Legal

Sirius Legal heeft z'n team fors uitgebreid met een vennoot, een gecertificeerde DPO en twee medewerkers.