Over LexGO

De LexGO websites

LexGO bezet een unieke plaats in het juridische landschap in België en Luxemburg. Het is de belangrijkste vacature- en portaalsite voor alle juridische beroepen, via www.lexgo.be en www.lexgo.lu.

LexGO begon in 2007 als een gespecialiseerde vacaturesite, maar door het verder toevoegen van relevante inhoud is het uitgegroeid tot een echte portaalsite (met nieuws, artikelen, opleidingen en events, e-bibliotheek, adresgidsen en toepassingen om gericht te zoeken, ...).
Als een meertalige site past LexGO perfect in de meertalige realiteit van de Belgische en Luxemburgse juristen. Alle vacatures en andere items kunnen steeds worden geraadpleegd, ongeacht in welke taal ze zijn opgesteld en ongeacht de taal die de bezoeker had gekozen. 

LexGO Directory 

LexGO geeft sinds 2009 elk jaar een (papieren) Directory uit van de juridische beroepen in België en Luxemburg. Deze Directory verschijnt bij de start van het gerechtelijk jaar eind september.
8.000 exemplaren van de Directory worden gratis verspreid onder de juridische professionals en rechtsstudenten (Master).
De LexGO Directory laat dienstverleners en leveranciers, die zich richten op de juridische sector, toe om zeer gericht en efficiënt te communiceren met hun doelpubliek in België en Luxemburg.
Contacteer ons voor meer informatie over het adverteren in de LexGO Directory.