Fiscaal advocaat HR tax en sportfiscaliteit (0-3 jr)
25/11/2020

Région: Flandre orientale
Fonction: Avocats
Environnement: Cabinet d'avocats
Matières: Droit fiscal, Employee benefits & pensions, Autre matière
Job Type: Temps Plein
Contract Type: Indépendant
Votre référence: LexGO25/11-II

Voor ons kantoor te Gent zijn wij op zoek naar een (m/v) Fiscaal advocaat HR tax en sportfiscaliteit met 0 tot 3 jaar ervaring.

Tout Montrer
Tout Fermer


 Vacature advocaat Compensation & Benefits - Sports - Tax met 0 à 3 jaar ervaring bij Tiberghien te Gent - vind alle vacatures voor advocaten, bedrijfsjuristen, legal consultants, legal support staff, paralegals en fiscalisten op www.lexgo.be - de website voor jobs in tax en legal in België en Luxemburg!
 

Tiberghien is een onafhankelijk advocatenkantoor gespecialiseerd in fiscaliteit. Ons cliënteel bestaat uit bedrijven, privépersonen, instellingen en de publieke sector. Wij bieden advies, bemiddeling, onderhandeling en geschillenbeslechting in fiscaliteit en aanverwante juridische praktijkdomeinen, zoals familie- en samenlevingsvermogensrecht en erfrecht.

Met kantoren in Brussel, Antwerpen, Gent, Hasselt, Zürich en Luxemburg is Tiberghien bekend om zijn ondernemers- en bedrijfsgerichte aanpak.

Dankzij zijn krachtige netwerk van internationale (fiscale) advocatenkantoren kan Tiberghien zijn cliënten consistent grensoverschrijdend belastingadvies aanbieden.

VOOR ONS KANTOOR TE GENT ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR EEN (M/V):

FISCAAL ADVOCAAT HR TAX EN SPORTFISCALITEIT

MET 0 TOT 3 JAAR ERVARING

 

Je hebt een uitgesproken interesse in, en beschikt over een goede kennis van, de (inter)nationale fiscaliteit in de sportwereld en/of een compensation & benefits praktijk en wenst je binnen deze domeinen verder te ontwikkelen.

Tiberghien biedt je de unieke kans om je expertise te vergroten binnen een multidisciplinaire fiscale praktijk met een internationale dimensie. Focus op kwaliteit en doorgedreven individuele begeleiding zijn voor ons een evidentie. De voordelen van een gereputeerd kantoor, maar met aandacht voor de flexibiliteit die werken in een jonge, aangename én stimulerende werksfeer meebrengt.

Als beginnend fiscaal advocaat, kom je versterking bieden aan de volgende teams: 

  • Binnen ATFIELD, een samenwerking tussen ALTIUS en Tiberghien, en de grootste sports & legal dienstverlener in België, verlenen we hooggespecialiseerd en sectorspecifiek fiscaal advies aan atleten, teams en andere stakeholders. Wij begeleiden dagelijks een belangrijk aantal Belgische en buitenlandse voetbalclubs, staan buitenlandse kopers bij in de acquisitie van deze clubs en zijn trusted advisor van heel wat Rode Duivels. Tot het cliënteel behoren verder wielrenners en wielerteams, olympische atleten en sportfederaties.
     
  • De praktijkgroep ‘Employee & Executive Compensation’ focust op de fiscale aspecten van bezoldigingen en voordelen voor werknemers en bestuurders en dit in een doorgaans internationale context. We zoeken welke vormen van vergoedingen het meest geschikt zijn binnen het HR beleid van de onderneming en op welke wijze vergoedingspakketten geoptimaliseerd kunnen worden.

Je hebt een masterdiploma in de Rechten en een bijkomend diploma Fiscaliteit;

Je bent een doorzetter, en werkt nauwgezet;

Je bent Nederlandstalig met een uitstekende kennis van het Engels; 

Je bent sociaal in de omgang en boezemt vertrouwen in bij de cliënten; 

Je bent een teamplayer met sterke communicatievaardigheden en ondernemerszin; 

Je bent leergierig, volhardend en discreet;

Je bent klantgericht en in staat om grondige analyses te maken en creatieve, praktijkgerichte oplossingen aan te reiken.

Je werkt vanuit ons kantoor in Gent. Indien je een ander kantoor (Brussel of Antwerpen) als vaste werkplek verkiest, ben je bereid om minimaal twee dagen per week vanuit Gent te werken. 

Bij Tiberghien kan je rekenen op een marktconform ereloon. Je werkt in een warme, persoonlijke sfeer met dynamische collega’s en krijgt een uitstekende omkadering. Er wordt volop geïnvesteerd in de verdere uitbouw van ons kantoor en in jouw persoonlijke ontwikkeling. 

Intéressé(e) ?

Stuur vandaag nog je C.V. en motivatiebrief naar HR@tiberghien.com (vermeld de referentie LexGO25/11-II).

Voor bijkomende inlichtingen kan je terecht bij Nadia De Smet (HR Business Partner) op het nummer +32 2 773 40 00.

 

 Vacature advocaat Compensation & Benefits - Sports - Tax met 0 à 3 jaar ervaring bij Tiberghien te Gent - vind alle vacatures voor advocaten, bedrijfsjuristen, legal consultants, legal support staff, paralegals en fiscalisten op www.lexgo.be - de website voor jobs in tax en legal in België en Luxemburg!

Voir les autres annonces de Tiberghien

Voir aussi des annonces dans la même fonction: Avocats

Voir aussi des annonces dans les mêmes matières: Droit fiscal , Employee benefits & pensions , Autre matière

Voir aussi des annonces dans les mêmes fonctions et localisations: Avocats (Flandre orientale)

Toutes les offres

Offres d'emploi à la une

Data Privacy & GDPR Expert

Data Privacy & GDPR Expert

Read more
Legal Manager - Real Estate

Legal Manager - Real Estate

Read more
Advocaat IP -  en/of IT...

Advocaat IP - en/of IT Recht en Data Protection - Gent - Antwerpen -...

Read more
Stagiaire - Droit fiscal

Stagiaire - Droit fiscal

Read more
Vermogensadviseur vastgoed

Vermogensadviseur vastgoed

Read more
Legal Counsel

Legal Counsel

Read more
Legal Advisor

Legal Advisor

Read more
Compliance Manager

Compliance Manager

Read more
Legal Counsel - Gent

Legal Counsel - Gent

Read more
(Senior) Global Trade &...

(Senior) Global Trade & Customs Adviser

Read more

LexGO Network