Associate Venture Capital - M&A (2-5 jr erv.)
13/06/2022

Région: Anvers, Bruxelles, Limbourg
Fonction: Avocats
Environnement: Cabinet d'avocats
Matières: Droit des sociétés, Private equity
Job Type: Temps Plein
Contract Type: Indépendant
Votre référence: LexGO13/06

Je komt terecht in een hecht team van gepassioneerde collega’s die graag voor hun klanten the extra mile gaan, voor elkaar zelfs door het vuur. Een team dat deel uitmaakt van een full-service kantoor en voor elke (juridische) vraag terecht kan bij een collega die dezelfde taal spreekt. Een team dat beseft dat jouw work-out tijdens de kantooruren van jou een beter advocaat maken. Waar iedereen zichzelf kan zijn. Waar flexibiliteit geen eenrichtingsverkeer is. Een team dat streeft naar topkwaliteit, zowel inhoudelijk als in service. 

Tout Montrer
Tout Fermer


Monard Law is een van de grotere onafhankelijke advocatenkantoren in België, met een sterke lokale verankering en een sterk groeiende internationale praktijk. 

Door onze groeiende activiteiten en voortschrijdende internationalisering van onze activiteiten, zijn we op zoek naar een Associate Venture Capital – M&A om ons corporate team te vervolledigen.

Je kan werken vanuit ons kantoor te Antwerpen, Brussel en/of Hasselt.

Hou je ervan om een compagnon de route te zijn voor startups en scale ups die door een stevig groeitraject gaan? Vind je het boeiend om investeringsfondsen te begeleiden van initiële investering tot exit? Haal je voldoening uit een pittig M&A traject met levendige onderhandelingen en een vlotte rit van LOI tot closing? Heeft het WVV voor jou nog amper geheimen, maar ben je ook getriggerd door innovatie, technologie én de financiële aspecten van M&A?

Druk jij je vlot uit in het Nederlands en het Engels (geschreven en gesproken)? 

Dan ben jij de collega die we zoeken!

Je komt terecht in een hecht team van gepassioneerde collega’s die graag voor hun klanten the extra mile gaan, voor elkaar zelfs door het vuur. Een team dat deel uitmaakt van een full-service kantoor en voor elke (juridische) vraag terecht kan bij een collega die dezelfde taal spreekt. Een team dat beseft dat jouw work-out tijdens de kantooruren van jou een beter advocaat maken. Waar iedereen zichzelf kan zijn. Waar flexibiliteit geen eenrichtingsverkeer is. Een team dat streeft naar topkwaliteit, zowel inhoudelijk als in service. Een team van juristen die Excel en financieel jargon omarmen, die de business case van hun cliënten ook écht willen begrijpen. Een team waar getting things done belangrijker is dan het aantal jaren ervaring op de teller. Een team dat houdt van goede templates, checklists en closing dinners. Een team dat warm wordt van toegevoegde waarde, niet noodzakelijk van dealwaarde. Een team met collega’s die fysiek werken vanuit Antwerpen, Brussel of Hasselt, maar die de deur vooral virtueel bij elkaar platlopen.

Intéressé(e) ?

Solliciteer hier

 

Voir les autres annonces de Monard Law

Voir aussi des annonces dans la même fonction: Avocats

Voir aussi des annonces dans les mêmes matières: Droit des sociétés , Private equity

Voir aussi des annonces dans les mêmes fonctions et localisations: Avocats (Anvers) , Avocats (Bruxelles) , Avocats (Limbourg)

Toutes les offres

Offres d'emploi à la une

Paralegal - Real Estate

Paralegal - Real Estate

Read more
Juriste

Juriste

Read more
Compliance, AML & Data...

Compliance, AML & Data Protection Advisor - Brussels

Read more
Legal Counsel Corporate Law...

Legal Counsel Corporate Law & M&A - Meise

Read more
Legal Advisor

Legal Advisor

Read more
Legal Counsel

Legal Counsel

Read more
(Junior) Associate Publiek...

(Junior) Associate Publiek Recht

Read more
(Junior) Associate M&A...

(Junior) Associate M&A transacties - Antwerpen

Read more
Legal Counsel

Legal Counsel

Read more
Advocaat Corporate en M&A

Advocaat Corporate en M&A

Read more

LexGO Network