Advocaat (medewerker of stagiair)
04/01/2022

Région: Flandre orientale
Fonction: Avocats
Environnement: Cabinet d'avocats
Matières: Droit administratif et marchés publics, Droit commercial et contrats, Propriété Intellectuelle, Droit des sociétés, Droit de l'immobilier, Protection des données et de la vie privée
Job Type: Temps Plein
Contract Type: Indépendant
Votre référence: LexGO04/01

MDP breidt uit! Wij zijn een middelgroot full-service advocatenkantoor te Gent, actief in onder meer het vastgoedrecht, aannemingsrecht, overheidsopdrachtenrecht, vennootschapsrecht, IT-, cyber- en datawetgeving (GDPR) en algemeen commercieel en ondernemingsrecht. MDP is op zoek naar een gemotiveerde advocaat-medewerker en/of advocaat-stagiair met een grote interesse in een of meerdere van de voornoemde materies.

Tout Montrer
Tout Fermer


MDP breidt uit! Wij zijn een middelgroot full-service advocatenkantoor te Gent, actief in onder meer het vastgoedrecht, aannemingsrecht, overheidsopdrachtenrecht, vennootschapsrecht, IT-, cyber- en datawetgeving (GDPR) en algemeen commercieel en ondernemingsrecht. 

Wij staan ons cliënteel (gaande van KMO’s tot internationale ondernemingen) bij in het verlenen van strategisch advies, het begeleiden van transacties, het opstellen van allerhande contracten en het begeleiden van betwistingen.

MDP is op zoek naar een gemotiveerde advocaat-medewerker en/of advocaat-stagiair met een grote interesse in een of meerdere van de voornoemde materies.

Wij zoeken iemand die beantwoordt aan het volgende profiel:

  • Je bent gedreven en ambitieus en levert juridisch kwalitatief en grondig werk. Je bent klantgericht, probleemoplossend, dynamisch en proactief. 

  • Je wil ons kantoor verder helpen uitbouwen en onze goede reputatie hoog houden, bijvoorbeeld door het schrijven van artikels en het voorbereiden en organiseren van client events.

  • Goede studieresultaten of aanvullende opleiding zijn een pluspunt.

  • Je beschikt over een goede kennis van het Engels en het Frans. Je bent in staat om autonoom en in teamverband te werken en je hebt grote verantwoordelijkheidszin.

Wij bieden je de mogelijkheid om te werken in tal van uitdagende dossiers in uiteenlopende rechtsdomeinen. Daarbij bieden we je de kans om jouw specialisatie / specifieke interesse te ontdekken dan wel deze verder te ontwikkelen, met behoud van een grondige kennis van het gemeen recht en juridische procedures. Daarnaast krijg je ook de mogelijkheid om mee te werken aan cliënt-gerichte initiatieven en kan je de contacten met onze cliënten mee helpen uitbouwen.

We bieden je een competitieve verloning in overeenstemming met je ervaring, kwaliteiten en inzet, alsook doorgroeimogelijkheden op basis van een concrete visie.

Je kan werken in een gunstig gelegen, recent en modern ingericht kantoor, met de kwaliteiten van een groot en de voordelen van een kleiner kantoor. 

Intéressé(e) ?

Geïnteresseerd? Mail je sollicitatiebrief met jouw visie alsook je curriculum vitae naar [email protected] en [email protected]. Vermeld de referentie Vacature - LexGO04/12.

https://www.mdpadvocaten.be

Vacature Advocaat - ondernemingsrecht te Gent bij advocatenkantoor MDP - vind alle vacatures voor advocaten, bedrijfsjuristen, legal consultants, paralegals en fiscalisten op www.lexgo.be - de website voor jobs in tax en legal in België en Luxemburg!

Voir les autres annonces de MDP Advocaten

Voir aussi des annonces dans la même fonction: Avocats

Voir aussi des annonces dans les mêmes matières: Droit administratif et marchés publics , Droit commercial et contrats , Propriété Intellectuelle , Droit des sociétés , Droit de l'immobilier , Protection des données et de la vie privée

Voir aussi des annonces dans les mêmes fonctions et localisations: Avocats (Flandre orientale)

Toutes les offres

Offres d'emploi à la une

Jurist gespecialiseerd in...

Jurist gespecialiseerd in compromissen (Geel / Mol / Meerhout)

Read more
Legal Advisor Secrétariat...

Legal Advisor Secrétariat Social - Wallonie Sud-Est

Read more
Recruitment Consultant...

Recruitment Consultant Legal - Gent

Read more
Paralegal (Antwerpen)

Paralegal (Antwerpen)

Read more
Juriste (H/F/X)*

Juriste (H/F/X)*

Read more
Lawyer - Insolvency &...

Lawyer - Insolvency & Restructuring

Read more
Administratief...

Administratief medewerk(st)er - dienst voor en na akte

Read more
Employment lawyer - premium...

Employment lawyer - premium training

Read more
Medewerker klantcontact...

Medewerker klantcontact team (Geel)

Read more
Legal Counsel - Antwerpen /...

Legal Counsel - Antwerpen / Oost-Vl.

Read more

LexGO Network