Advocaat Ondernemingsrecht (m/v)
07/09/2020

Région: Limbourg
Fonction: Avocats
Environnement: Cabinet d'avocats
Matières: Litiges et arbitrage/médiation, Droit commercial et contrats, Droit fiscal, IP/IT/Media, Droit des sociétés, Droit financier et bancaire, Technologie, média et télécommunications, Protection des données et de la vie privée
Job Type: Temps Plein
Contract Type: Indépendant
Votre référence: LexGO07/09

Ingentia Advocaten is een sterk groeiend advocatenkantoor “new style” dat bestaat uit een dynamisch team met een winnersmentaliteit. “Together everybody achieves more”. We  zijn nu op zoek naar een Advocaat Ondernemingsrecht (m/v) met enkele jaren ervaring.

Tout Montrer
Tout Fermer


Ingentia Advocaten is een jong en dynamisch advocatenkantoor uit Tessenderlo met twee vestigingen centraal gelegen tussen de provincies Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Met een team van generalisten en specialisten in verscheidene rechtsdomeinen gaan wij met een hart voor de cliënt, hard voor hun zaak.

Wij zetten ons 100% in voor elk dossier en staan garant voor een kordaat optreden waar nodig, zonder dat de menselijke manier van communiceren met de cliënt uit het oog verloren wordt.

Wij zetten voortdurend in op innovatie en trachten steeds op productieve en proactieve wijze de cliënt verder te helpen. Het voorkomen van langdurige gerechtelijke procedures staat bij ons dan ook centraal. Dit zowel voor particulieren als voor KMO’s.

Net door deze manier van werken is Ingentia-advocaten op korte tijd uitgegroeid van een eenmanszaak naar een kantoor met 5 advocaten en 4 administratief medewerkers. 

Advocaat Ondernemingsrecht (m/v) met enkele jaren ervaring.

 • Als Advocaat Ondernemingsrecht loop je uiteraard warm voor factuurvoorwaarden, contracten, ICT-recht, GDPR, intellectueel eigendomsrecht, enz.

 • Ons kantoor staat gekend voor zijn proactief en kordaat optreden. Het is belangrijk dat je jezelf kan vinden in deze manier van werken.

 • Je hebt de commerciële feeling om bedrijven te wijzen op problemen die zich kunnen voordoen.

 • Enkele jaren ervaring is een vereiste.

 • Je hebt, net als ons, een pittige persoonlijkheid.

 • Je bent een initiatiefnemer met teamspirit.

 • Je kan zelfstandig en oplossingsgericht werken.

 • Je wil tot op het bot gaan in je dossiers.

 • Je kan met een echte “winners”- mentaliteit jou zaak verdedigen voor de rechtbank.

 • Je deinst niet terug voor netwerk-events en bent te allen tijde een ambassadeur voor ons kantoor.

 • En… je bent bereid mee te werken aan ons verhaal!

Ingentia Advocaten is een sterk groeiend advocatenkantoor “new style” dat bestaat uit een dynamisch team met een winnersmentaliteit. “Together everybody achieves more”.

Wij houden van een open communicatie, integriteit en hebben een “will to win”. Dankzij de combinatie van verschillende specialisaties binnen ons kantoor, kunnen we onze cliënt een grondige blik op elke dossier garanderen over de verschillende rechtsdomeinen heen. Dat maakt dat we net dat stapje verder kunnen gaan. Bemiddelend waar het kan, kordaat waar dat nodig is.

Omdat groei belangrijk is , zowel voor onszelf als onze cliënten, zijn wij gefocust op een stimulerende proactieve aanpak. Wij gaan op zoek naar de noden van elke onderneming om hen van een juridische basis te voorzien om zorgeloos te kunnen groeien.

De mening van elke teamlid is belangrijk voor ons. Binnen Ingentia Advocaten bouwen wij aan een positieve en familiale sfeer waarbij een open en eerlijke communicatie centraal staat.

Onze advocaten worden ondersteund door administratieve medewerkers die heel wat voorbereidend werk uit handen nemen.

Je komt dus terecht in een vlot en dynamisch team en je zal direct ondergedompeld worden in hun warme en persoonlijke aanpak. Je krijgt de kans om je elke dag verder te ontplooien met de mogelijkheid om door te groeien!

Intéressé(e) ?

Mail ons je motivatie en CV naar vacature@ingentia-advocaten.be. Vermeld de vacature LexGO007/09-II

Voor meer info kan je ook steeds bellen naar ons kantoor op 013/29.61.24.

We kijken er naar uit om jou te mogen verwelkomen in ons team!

Vacature Advocaat Ondernemingsrecht te Tessenderlo (Limburg) bij advocatenkantoor Ingentia - vind alle vacatures voor advocaten, bedrijfsjuristen, legal consultants, paralegals en fiscalisten op www.lexgo.be - de website voor jobs in tax en legal in België en Luxemburg!

Voir les autres annonces de Ingentia Advocaten

Voir aussi des annonces dans la même fonction: Avocats

Voir aussi des annonces dans les mêmes matières: Litiges et arbitrage/médiation , Droit commercial et contrats , Droit fiscal , IP/IT/Media , Droit des sociétés , Droit financier et bancaire , Technologie, média et télécommunications , Protection des données et de la vie privée

Voir aussi des annonces dans les mêmes fonctions et localisations: Avocats (Limbourg)

Toutes les offres

Offres d'emploi à la une

Legal Counsel North &...

Legal Counsel North & South America | Schréder

Read more
Stagiair-advocaat Tax Law

Stagiair-advocaat Tax Law

Read more
Legal Officer

Legal Officer

Read more
Collaborateur administratif...

Collaborateur administratif (M/F)

Read more
Associate Corporate and M&A...

Associate Corporate and M&A Law

Read more
Associate 2-3 years - Real...

Associate 2-3 years - Real Estate

Read more
Associate Regulatory / Real...

Associate Regulatory / Real Estate

Read more
Legal Insurance Advisor

Legal Insurance Advisor

Read more
Legal Advisor - Corporate...

Legal Advisor - Corporate Office CEO - Brussel

Read more
Litigation Associate

Litigation Associate

Read more

LexGO Network