Advocaten - Banking & Finance
16/10/2019

Région: Bruxelles
Fonction: Avocats
Environnement: Cabinet d'avocats
Matières: Droit financier et bancaire
Job Type: Temps Plein
Contract Type: Indépendant

buyle legal zoekt advocaten met belangstelling voor Banking & Finance

Tout Montrer
Tout Fermer


Wie zijn wij?

buyle legal is een onafhankelijk Belgisch kantoor dat vooral bekend is in de bancaire en financiële sector. Wij zijn liever discreet over onszelf, daarom laten we de jury van de Trends Legal Awards aan het woord die ons in 2018 de award van beste Belgisch onafhankelijk kantoor voor Bank & Finance heeft toegekend: “Onder het motto ‘The Art of Law’ bouwt het onafhankelijke Belgische kantoor buyle legal in Brussel, Charleroi en Antwerpen verder aan een model van duurzame dienstverlening op maat van de klant in de diverse takken van het bank- en financieel recht. Naast een trouw Belgisch cliënteel in de financiële sector, breidt het internationaal cliënteel gestaag uit. Het kantoor kan buigen op een jarenlange ervaring en deskundigheid, een brede erkenning binnen de Belgische financiële sector en uitstekende referenties op het vlak van geschillenbeheer. Het kantoor geeft blijk van grote wendbaarheid: innovatieve trends in de financiële sector worden op de voet gevolgd, fintech spelers appreciëren de combinatie van doorgedreven vakkennis en creatief denken. Het kantoor draagt bij tot het propageren van een long life learning culture binnen de financiële sector onder meer via de gewaardeerde samenwerking met Febelfin Academy. Buyle legal staat voor een humane bedrijfscultuur met bijzondere aandacht voor diversiteit, gelijkekansenbeleid en minderheidsgroepen en dit kantoor durft zich ook in het maatschappelijk debat te mengen. Tot slot stimuleert het kantoor kritisch wetenschappelijk denken en sleepte het meermaals prestigieuze prijzen in de wacht zoals de Trophée d’Or voor het beste juridisch advies. Een sterke onafhankelijke speler met een bewezen track record en toekomstvisie, een verdiende winnaar voor de award van beste onafhankelijke Belgische advocatenkantoor in Banking & Finance!

Wie zoeken wij?

Meerdere advocaten met belangstelling voor de juridische problemen die zich vooral maar niet uitsluitend in de bancaire en financiële sector stellen en dit zowel in het kader van transactioneel werk, adviesverlening, het afsluiten van contracten als in de behandeling van geschillen.

Wat verwachten wij?

Wij willen met u de ambitie delen ‘best in class’ te zijn. Daarom kijken wij uit naar gemotiveerde medewerkers, bij voorkeur met relevante praktijkervaring hoewel dit geen vereiste is, die cliëntgericht, accuraat juridisch werk van hoge kwaliteit kunnen leveren. Net zoals bijkomende opleidingen zijn het beheersen van het Engels en/of het Frans uiteraard extra troeven.

Wat bieden wij aan?

Een aangename en uitdagende werkomgeving in een hoogstaand professioneel kader waarin persoonlijke groei gestimuleerd wordt en met een reëel toekomstperspectief. Onze werktijden zijn flexibel en de aangeboden vergoeding is correct en marktconform in functie van verworven kennis en ervaring. Geschikte kandidaten kunnen meteen aan de slag gaan.

Intéressé(e) ?

Contactpersonen

Graag uw CV naar:

Patrick Verbaeys, office manager, pverbaeys@buylelegal.eu tel.: 02/600 52 66

Daniël Van der Mosen, partner, dvandermosen@buylelegal.eu tel.: 02/600 52 23

Voir les autres annonces de Buyle Legal

Voir aussi des annonces dans la même fonction: Avocats

Voir aussi des annonces dans les mêmes matières: Droit financier et bancaire

Voir aussi des annonces dans les mêmes fonctions et localisations: Avocats (Bruxelles)

Toutes les offres

Offres d'emploi à la une

Legal Counsel - Brussel...

Legal Counsel - Brussel (Sint-Agatha-Berchem)

Read more
Medewerker Compliance

Medewerker Compliance

Read more
 Juriste en droit des affaires

Juriste en droit des affaires

Read more
Experienced lawyer in...

Experienced lawyer in Banking & Finance

Read more
Compliance Officer

Compliance Officer

Read more
 Juridisch Dossierbeheerder...

Juridisch Dossierbeheerder (62 plaatsen)

Read more
Customs Tax Manager

Customs Tax Manager

Read more
Corporate Tax (Senior)...

Corporate Tax (Senior) Manager - Hasselt

Read more
Accounting & Tax...

Accounting & Tax Technology Manager

Read more
Insurance Advisor

Insurance Advisor

Read more

LexGO Network