Advocaten - Vennootschapsrecht en Ondernemingsrecht
04/07/2022

Région: Flandre occidentale
Fonction: Avocats
Environnement: Cabinet d'avocats
Matières: Droit commercial et contrats, Droit des sociétés
Job Type: Temps Plein
Contract Type: Indépendant
Votre référence: LExGO04/07

Bright.¬†is een advies- en advocatenkantoor gevestigd in West-Vlaanderen aan het Westwing Park langs de E403 te Roeselare. Ons handelsmerk is een enthousiaste, gedreven en effici√ęnte dienstverlening, met een voorkeur om juridisch onderbouwde inzichten te vertalen naar voor de cli√ęnten werkbare en pragmatische oplossingen.¬†In het kader van ons groeiscenario zijn wij dringend op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde advocaten die ons team willen versterken, en die mee aan ons verhaal willen schrijven. Concreet zoeken wij advocaten (m/v) met bij voorkeur 2 tot 5 jaar ervaring, en interesse om zich verder toe te leggen op¬†Vennootschapsrecht¬†en Ondernemingsrecht.

Tout Montrer
Tout Fermer


Versterking gezocht!

Bright. is een advies- en advocatenkantoor gevestigd in West-Vlaanderen aan het Westwing Park langs de E403 te Roeselare. Ons handelsmerk is een enthousiaste, gedreven en efficiënte dienstverlening, met een voorkeur om juridisch onderbouwde inzichten te vertalen naar voor de cliënten werkbare en pragmatische oplossingen.

Wij hebben er voor gekozen ons toe te leggen op hoofdzakelijk ondernemingsrecht en M&Avermogensrecht en fiscaliteit en aanneming en vastgoed, en zo dus een aanspreekpunt te zijn voor ondernemers, voor hun onderneming maar ook voor hun privaat vermogen. Binnen deze materies begeleiden wij onze cliënten zowel met adviesverlening als bij het doorlichten of uitwerken van juridische documenten, bij onderhandelingen en bij (arbitrale en gerechtelijke) procedures. De klemtoon ligt op een positieve, resultaatgerichte en betrouwbare dienstverlening, transparant en bereikbaar, pragmatisch en proactief waar mogelijk. 

In de eerste plaatst streven wij evenwel naar oplossingen. Ook in materies waarin we zelf niet of te weinig beslagen zijn laten we onze trouwens cliënten niet in de steek. Ons netwerk is goed uitgebouwd. Waar nodig introduceren wij onze cliënten bij de gespecialiseerde kantoren waarmee we vaak al jaren samenwerken, en waar we dus garant kunnen staan voor de kwaliteit van de dienstverlening. Of we gaan samen op zoek naar de geschikte partner als we die nog niet in ons eigen netwerk hebben.

Om ons cliënteel nog beter van dienst te kunnen zijn en ook elders in België verankering te hebben, bundelen wij vanaf 1 september aanstaande onze krachten met een Brussels kantoor (met ook vestigingen in het buitenland) in dezelfde materies actief. Met een groter team, bovendien meertalig, en met een aantal bijkomende specialiteiten zullen wij op die manier nog meer op de noden van ons ondernemende cliënteel kunnen inspelen. 

In het kader van dit groeiscenario zijn wij dringend op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde advocaten die ons team willen versterken, en die mee aan ons verhaal willen schrijven. Concreet zoeken wij advocaten (m/v) met bij voorkeur 2 tot 5 jaar ervaring, en interesse om zich verder toe te leggen op: 

1. Vennootschapsrecht

2. Ondernemingsrecht

Intéressé(e) ?

Herkent u zich hierin, voelt u zich hierdoor aangesproken, en wil u samen met ons verder bouwen aan een oplossingsgericht aanspreekpunt voor ondernemers, neem dan vrijblijvend en uiteraard discreet contact op met Mr. Dirk Clarysse ([email protected]), en we spreken er verder over. Vermeld de referentie LexGO04/07.
 

Vacature advocaten vennootschapsrecht en ondernemingsrecht te Roeselare - vind alle vacatures voor advocaten, bedrijfsjuristen, legal consultants, paralegals en fiscalisten op www.lexgo.be - de website voor jobs in tax en legal in België en Luxemburg!

Voir les autres annonces de Bright

Voir aussi des annonces dans la même fonction: Avocats

Voir aussi des annonces dans les mêmes matières: Droit commercial et contrats , Droit des sociétés

Voir aussi des annonces dans les mêmes fonctions et localisations: Avocats (Flandre occidentale)

Toutes les offres

Offres d'emploi à la une

KMO Redacteur - Adviseur -...

KMO Redacteur - Adviseur - Leuven

Read more
Junior Legal Counsel - Leuven

Junior Legal Counsel - Leuven

Read more
Associate Corporate Law and...

Associate Corporate Law and M&A - Brussel

Read more
Strategic Litigation...

Strategic Litigation Officer - Europe

Read more
Notarieel medewerker

Notarieel medewerker

Read more
Data Protection Manager

Data Protection Manager

Read more
Paralegal - Brussels

Paralegal - Brussels

Read more
ATTACH√Č  - JURISTE en...

ATTACH√Č - JURISTE en Protection des Donn√©es (H/F/X)

Read more
A Tax Transformation...

A Tax Transformation Consultant

Read more
Advocaat Vastgoedrecht -...

Advocaat Vastgoedrecht - Crivits & Persyn - Brugge

Read more

LexGO Network