De Langhe Advocaten haalt prominent advocaat binnen én opent nichekantoor in Brussel
06/03/2018

Werner Heyvaert trad officieel toe tot het kantoor De Langhe Advocaten op 1 maart 2018. Werner is één van de Belgische toonaangevende advocaten op vlak van internationale fiscaliteit. Samen met Managing Partner Frank De Langhe en Partner Sara Burm zal Werner mee de verdere groei / strategie van het advocatenkantoor uitstippelen op vlak van internationale fiscaliteit.
 
In het hart van Europa opent Frank De Langhe een derde kantoor met als speerpunt internationale fiscaliteit. Werner zal vanuit het kersverse nieuwe kantoor te Brussel de internationale fiscale praktijk opzetten en leiden. De exacte locatie van het kantoor zal weldra bekend worden gemaakt.
 
Werner Heyvaert heeft meer dan 30 jaar ervaring in Belgisch en internationaal fiscaal recht, met een sterke nadruk op vennootschapsbelasting (institutioneel en transactioneel).
Werner procedeert ook regelmatig voor de fiscale rechtbanken en hoven en verschijnt met enige regelmaat in de media als fiscaal opiniemaker. Werner is ondermeer Vice Chair van het Legal & Tax Committee van de Amerikaanse Kamer van Koophandel in België (AmCham) en schrijft en spreekt regelmatig in binnen- en buitenland.
Het kantoor heeft er het volste vertrouwen in dat, dankzij de inzet van het hele De Langhe Advocaten team, de ambitieuze groeiplannen voor de toekomst zullen gerealiseerd worden.

Voir aussi : De Langhe Advocaten

LexGO Network