08/05/17

Sherpa Law trekt Frank Ruelens aan voor uitbouw expertcenter Social & Labour Law

Sherpa Law was reeds langer op zoek naar een ervaren en deskundige partner die de nodige adelbrieven kan voorleggen op het gebied van het arbeidsrecht, zowel op het vlak van de individuele arbeidsrelaties als de collectieve arbeidsrelaties in de ganse cyclus (opstart/groei én uitbreiding activiteiten/afstoten of reductie van activiteiten en herstructurering). 

Met de komst van Frank Ruelens kan Sherpa Law de zoektocht nu afronden. Frank heeft reeds meer dan 30 jaar kennis en ervaring opgedaan in zowel het arbeidsrecht als het sociaal zekerheidsrecht. Initieel nog als juridisch adviseur in een aantal werkgeversorganisaties (NCB, Agoria), nadien bij internationaal gerenommeerde consultancykantoren om dan uiteindelijk als advocaat bij een aantal gereputeerde advocatenkantoren een gerespecteerd parcours uit te bouwen. Het hoeft niet gezegd dat hij talrijke artikelen in deze materie heeft gepubliceerd. Bovendien is hij een gewaardeerd spreker over actuele sociaalrechtelijke topics zowel voor beroepsverenigingen, onderwijsinstellingen en gelijkaardige organisaties. 

Frank zal, als partner van Sherpa Law, het Expert Center Social & Labour Law gaan leiden. Deze gespecialiseerde tak van het ondernemingsrecht richt zich niet enkel tot ondernemingen in alle fases van de cyclus maar ook tot particulieren. 

Jo Roseleth, Managing Partner Sherpa Law, is uiteraard bijzonder verheugd met de komst van Frank Ruelens. "Sherpa Law kenmerkt zich als een ambitieus multidisciplinair nichekantoor. Wij omringen ons binnen de bestaande niches van de fiscaliteit en het ondernemingsrecht graag met topexperts. In die zin is de samenwerking met Frank zeer logisch. Frank is niet alleen een bijzonder gedreven advocaat met een onschatbare waarde aan ervaring, maar is bovendien uit het juiste hout gesneden om samen met zijn team Sherpa Law en haar cliënten op het vlak van arbeids- en sociaal zekerheidsrecht bij te staan."

dotted_texture