14/05/13

Kluwer versterkt aanbod aan juridische professionals met overname M&D Seminars

Kluwer neemt het opleidingsbedrijf M&D Seminars over. Door deze overname versterkt het informatie- en technologiebedrijf zijn aanbod voor juridische professionals. M&D Seminars wordt ondergebracht binnen Kluwer Opleidingen, dat in Vlaanderen marktleider wordt in juridische trainingen voor juristen.

De acquisitie van M&D Seminars zet Kluwer nog meer op de kaart als aanbieder van technologie en informatie voor juridische professionals. Naast de uitgebreide print en online informatie en de beheersoftware voor advocaten Kleos, hebben juridische professionals nu ook toegang tot een zeer uitgebreid aanbod aan seminaries, trainingen en workshops. M&D Seminars wordt ondergebracht bij Kluwer Opleidingen.

"De overname is voor Kluwer en voor onze trainingsorganisatie Kluwer Opleidingen een belangrijke aanwinst. Ze past immers in onze strategie om het aanbod aan één van onze kerndoelgroepen, namelijk de juridische professionals, te versterken. Kluwer Opleidingen is nu de belangrijkste aanbieder van juridische en juridisch-fiscale opleidingen in Vlaanderen", zegt Hans Suijkerbuijk, CEO van Kluwer in België.

M&D Seminars werd in 1990 opgericht door Marc Vandecasteele, is gevestigd in De Pinte en telt vier medewerkers. Elk jaar organiseert het bedrijf in Vlaanderen meer dan 120 seminars met ruim 5.000 deelnemers. Marc Vandecasteele, die vele jaren cohoofdredacteur was van het jaarboek De Ondernemer van Kluwer, blijft tot eind 2014 de operationele leiding voeren van M&D Seminars.

dotted_texture