Lydian logo

Contracteren met consumenten en e-commerce: all you need to know

12 Mar

Webinar
dotted_texture

About the webinar

Het Commercial & Litigation team van Lydian nodigt u uit voor een driedelig webinar waarin een aantal actuele onderwerpen op het gebied van consumentenbescherming en oneerlijke handelspraktijken vanuit een praktische benadering aan bod zullen komen. Deze webinar-series is  relevant voor ondernemingen die contracten sluiten met consumenten en/of producten en diensten  via e-commerce aan consumenten (B2C) aanbieden.

WEBINAR III

In het derde en laatste webinar ligt de focus op de handhavingsmechanismen en de beteugeling van oneerlijke handelspraktijken, waarbij wordt ingezoomd op de privaatrechtelijke remedies die beschikbaar zijn voor consumenten, welke maatregelen een onderneming kan nemen tegen oneerlijke handelspraktijken van concurrenten, alsook welke (administratieve) sancties kunnen worden opgelegd. 

Het tweede deel van dit laatste webinar wordt gewijd aan de nieuwe regels voor de invordering van consumentenschulden (kosteloze betalingsherinnering, plafonnering van schadevergoedingen en nalatigheidsinteresten, privaatrechtelijke remedies voor consumenten bij miskenning van deze nieuwe regels, enz.), waarbij ook enkele praktijkvoorbeelden zullen worden besproken.

📅 Dinsdag 12 maart 2024
⌚ 11:30 - 12:15
 👉
SCHRIJF U NU IN

Deze webinar vindt plaats in het Nederlands. Deelname is gratis. U heeft tijdens deze webinar ook de kans om zelf vragen te stellen, die tijdens of na het webinar zullen beantwoord worden. 

Dichterbij elk webinar zal u van ons verdere details ontvangen om toegang te krijgen.

Wij kijken ernaar uit u talrijk te mogen verwelkomen!

Als u vragen heeft over de webinars, aarzel niet ons te contacteren +32 2 787 90 77 of events@lydian.be.

More Trainings & Events

Lydian logo

Lydian Webinar Marketing and GDPR in the New…

On Demand

Webinar
Lydian logo

Lydian Webinar Marketing and GDPR in the New…

On Demand

Webinar
dotted_texture