Geweldloze communicatie voor juristen
26/10/2020

2-daagse workshop Geweldloze Communicatie in Genk: 19 nov + 3 dec

Voor iedereen die wil kennismaken met een andere manier van communiceren die gericht is op meer verbinding.
 

Tijd en locatie

19 nov. 09:30 – 03 dec. 17:00
Genk, Hoogveldstraat 49, 3600 Genk


Over het evenement

Een gesprek kan soms zeer snel escaleren naar een conflict. In communicatie zit er onder woorden immer zeer veel verborgen: emoties, behoeften, gedachten, interpretaties,...  In Geweldloze Communicatie leer je deze elementen kennen en onderscheiden en leer je een model dat je in staat stelt om authentiek te communiceren met evenveel respect voor jezelf als voor de ander. Je leert latente conflicten te voorkomen en efficiëntere gesprekken te voeren zodat deze sneller het gewenste resultaat opleveren.


PROGRAMMA

In deze tweedaagse training leer je het model en de stappen van Geweldloze Communicatie kennen en praktisch toepassen. Je krijgt vele toepassingsmogelijkheden te zien en zet het model om in de praktijk door het toe te passen op je eigen cases en situatie.

Op het einde van deze training ken je het model van Geweldloze Communicatie en kan je de stappen ervan toepassen in je eigen (professionele) leven. Je hebt genoeg tools om volop zelf aan de slag te gaan.
​


Data: 19 november en 3 december, telkens van 9u30 tot 17u00. Ontvangst vanaf 9u00.

Kostprijs: 390 EUR (excl. BTW), lichte lunch, drank en versnaperingen inbegrepen.

Inschrijven via deze link

Punten Federale bemiddelingscommissie en Orde der Vlaams Balies in aanvraag.
 

2-daagse workshop Geweldloze Communicatie voor juristen en advocaten - in Genk op 19 nov en 3 dec - vind alle informatie over juridische opleidingen op www.lexgo.be

Related : RechtoVerso

LexGO Network