LexGo

LexG0,
een efficiënte manier om een advocaat-stagiair aan te werven

Wenst u als advocatenkantoor een advocaat-stagiair te rekruteren?

Als u de aanwerving van een advocaat-stagiair, advocaat-medewerker, paralegal, professional support lawyer, of de invulling van andere juridische ondersteunende functies overweegt, is LexGO het medium bij uitstek voor het snel vinden van de ideale kandidaat en een succesvolle rekrutering!

LexGO is de belangrijkste site voor het de publicatie en verspreiding van juridische en fiscale vacatures in België en garandeert het de grootst mogelijke visibiliteit. Via LexGO kan de publicatie van uw juridische of fiscale vacature gezien worden door meer dan 2.000 potentiële kandidaten die elke werkdag LexGO bezoeken. Ze kunnen zich ook inschrijven voor de Job Agents en zo automatisch de geschikte juridische en fiscale werkaanbiedingen per email ontvangen, in functie van hun profiel. Elke week versturen we een elektronische nieuwsbrief met een selectie van juridische en fiscale jobs naar meer dan 6.700 abonnees.

Uw vacature wordt ook steeds heel breed verspreid via onze talrijke partners binnen de juridische gemeenschap. Deze zijn onder meer het professionele organisaties binnen de balies (Vlaams Pleitgenootschap, Jabkes, Carrefour des stagiaires, Conférence du jeune barreau, ...), de Europese vereniging van studenten in de rechten (ELSA), juridische uitgevers en websites (Larcier, Mijn Wetboek, IPNews,…), juridische opleidingsinstituten (IFE, Confocus, Artelegis,…), verenigingen van rechtenstudenten (VRG, Cercle de Droit, ANELD, …) en het Instituut voor Bedrijfsjuristen (IBJ).

LexGO heeft een breed aanbod van diensten en middelen om u snel en efficiënt in contact te brengen met de juiste kandidaten en zo de vacatures voor advocaat-stagiairs binnen uw advocatenkantoor succesvol in te vullen.

Hieronder vindt u een overzicht van onze producten en diensten en de prijzen. Heeft u nog vragen of wenst u een vacature op LexGO te plaatsen? Contacteer ons via email (sales@lexgo.be) of telefoon +32 (0)2 808 13 46! 

Vacature: 280.00 €

Vacature op LexGO (60 dagen).
Jobs Agents (vacature wordt opgenomen in de emails naar de kandidaten op basis van de door hen geselecteerde criteria). De vacature wordt ook automatisch doorgeplaatst naar de sites van onze partners (Instituut voor Bedrijfsjuristen, Carrefour des stagiaires, ELSA, IPNews, Vlaams Pleitgenootschap, Advocatennet/Avocatsnet, Cercles de droit, VRG Alumni Gent, Vlaamse Conferentie bij de Balie, Notarisnet/Notairenet, enz.)

Alle prijzen zijn exclusief BTW (21 %)

Click here to see the ad(s)

LexGO Network