LexGO,
een efficiënte manier om een bedrijfsjurist aan te werven

Wenst uw bedrijf een jurist of een paralegal aan te werven voor het juridisch departement ?

Als u de aanwerving van een bedrijfsjurist, in-house counsel, compliance officer, paralegal, of de invulling van andere juridische ondersteunende functies overweegt, is LexGO het medium bij uitstek voor het snel vinden van de ideale kandidaat en een succesvolle rekrutering!

LexGO is de belangrijkste site voor het de publicatie en verspreiding van juridische en fiscale vacatures in België en garandeert het de grootst mogelijke visibiliteit. Via LexGO kan de publicatie van uw juridische of fiscale vacature gezien worden door meer dan 2.000 potentiële kandidaten die elke werkdag LexGO bezoeken. Ze kunnen zich ook inschrijven voor de Job Agents en zo automatisch de geschikte juridische en fiscale werkaanbiedingen per email ontvangen, in functie van hun profiel. Elke week versturen we een elektronische nieuwsbrief met een selectie van juridische en fiscale jobs naar meer dan 6.700 abonnees.

Uw vacature wordt ook steeds heel breed verspreid via onze talrijke partners binnen de juridische gemeenschap. Deze zijn onder meer het Instituut voor Bedrijfsjuristen (IBJ), professionele organisaties binnen de balies (Vlaams Pleitgenootschap, Jabkes, Carrefour des stagiaires, Conférence du jeune barreau, ...), de Europese vereniging van studenten in de rechten (ELSA), juridische uitgevers en websites (Larcier, Mijn Wetboek, IPNews,…), juridische opleidingsinstituten (IFE, Confocus, Artelegis,…), verenigingen van rechtenstudenten (VRG, Cercle de Droit, ANELD, …).

LexGO heeft een breed aanbod van diensten en middelen om u snel en efficiënt in contact te brengen met de juiste kandidaten en zo de vacatures voor bedrijfsjuristen en paralegals binnen uw juridisch departement succesvol in te vullen.

Hieronder vindt u een overzicht van onze producten en diensten en de prijzen. Heeft u nog vragen of wenst u een vacature op LexGO te plaatsen? Contacteer ons via email ([email protected]) of telefoon +32 (0)2 808 13 46!

Vacature: 295.00 €

Publicatie online van de vacature op LexGO gedurende 60 dagen - “Jobs Agents” (vacature wordt opgenomen in de emails naar de geregistreerde kandidaten op basis van de door hen geselecteerde criteria) - Automatische doorplaatsing naar de sites van onze partners (o.m. Instituut voor Bedrijfsjuristen, Vlaams Pleitgenootschap, VRG, ELSA, IPNews, Carrefour des stagiaires, CJBB Namur, Vlaamse Conferentie bij de Balie,...) die de LexGO vacaturelijst geheel of gedeeltelijk overnemen of een aanklikbaar LexGO logo tonen.

Alle prijzen zijn exclusief BTW (21 %)

Click here to see the ad(s)

LexGO Network