Steve Griess vervoegt Seeds of Law als partner
17/09/2020

Seeds of Law zet een volgende stap. Steve Griess vervoegt ons als partner.

Op 1 mei 2019 vormden wij het advocatenkantoor “Seeds of Law”, en maakten wij van de gelegenheid gebruik om  Toon Rummens, Leila Mstoian en Ulrike Beuselinck tot partner te benoemen.

Ondertussen werd ons kantoor versterkt door een heel team toffe en gedreven collega's, namelijk Aline Heyrman, Sidney Van Ommeslaghe, Aurélie Glinne, Gloria Delgado, Imad Touil, Yousra Aberike, Paco Shen, Pieter De Vos en Milchie Mbemba.

En nu zetten we onze volgende stap! Steve Griess vervoegt ons als partner.

Voor onze cliënten en ons kantoor is Steve Griess een goede aanwinst, omdat hij een belangrijke specialisatie toevoegt. Hij heeft een ruime ervaring in handelscontracten, distributie (franchise, agentuur- en concessieovereenkomsten) en aansprakelijkheidsrecht.

Steve is gespecialiseerd in het voorkomen en beslechten van geschillen. Hij is een erkend bemiddelaar in burgerlijke en handelszaken. Hij treedt regelmatig op als arbiter of raadsman in het kader van een arbitrage. Hij is benoemd tot bemiddelaar bij de handelsombudsman. Zijn aangename en dynamische persoonlijkheid komt hier helemaal tot uiting.

Tenslotte heeft hij een bijzondere interesse voor het sportrecht in het algemeen. Hij zetelt als arbiter in het BAS (Belgisch Arbitragehof voor de Sport). 

Samen vormen we een jong en dynamisch, multicultureel en divers team en daar zijn we trots op ...

Zie ook : Seeds of Law

LexGO Network