04/09/23

Affluo breidt uit met een nieuwe partner en vestiging in Hasselt

Met veel enthousiasme verwelkomde Affluo op 1 september een nieuwe partner. Erwin Jennen is een ervaren advocaat en tevens erkend bemiddelaar in het ondernemingsrecht met een bijzondere focus op het vennootschaps- en verenigingsrecht.

Zijn toetreding als partner versterkt het team en biedt het cliënteel nog meer gespecialiseerde juridische ondersteuning op het gebied van vennootschaps- en verenigingsrecht. Met zijn grondige kennis en bewezen ervaring in het begeleiden van ondernemingen, van kleine startups tot gevestigde bedrijven, zal voortaan nog beter kunnen worden ingespeeld op de zakelijke behoeften van het cliënteel en hen voorzien van deskundig advies.

Gelijktijdig hiermee zal er ook een nieuwe vestiging worden geopend in Hasselt. Deze strategische uitbreiding stelt het kantoor in staat om haar cliënten in deze regio nog beter van dienst te zijn, met directe toegang tot haar expertise en op maat gemaakte juridische ondersteuning.

Affluo is een semi full-service advocatenkantoor met kantoren in Diegem, Antwerpen en Hasselt. Affluo is actief in het ruime ondernemingsrecht en telt onder het cliënteel zowel start-ups en scale-ups als grote gevestigde ondernemingen, al dan niet beursgenoteerd, en financiële instellingen. Heel wat advocaten van Affluo combineren hun praktijk met een academisch mandaat, een ambt als plaatsvervangend rechter of een mandaat als extern vennootschapsbestuurder en hebben daardoor naast hun specifieke specialisatie een brede algemene achtergrond.

dotted_texture