27/07/23

Opnieuw nominatie voor de FT Innovative Lawyers Award voor De Groote - De Man

Advocatenkantoor De Groote - De Man werd voor de tweede keer genomineerd voor de begeerde Financial Times Innovative Lawyers Award, deze keer in de categorie “Innovation in people management”.

Deze  nominatie volgt na hun eerdere succes in 2017, toen ze de prijs wonnen in de categorie "Innovation in the business of law: new products and services.  (https://lawyerseurope.live.ft.com/page/3044775/2023-shortlisted-organisations)

Nog steeds is De Groote – De Man het enige én eerste Belgisch advocatenkantoor dat genomineerd is.

Wereldwijde erkenning

De Financial Times Innovative Lawyers Awards zijn een wereldwijd erkende erkenning voor advocatenkantoren die uitblinken in innovatie, creativiteit en uitmuntendheid in hun juridische dienstverlening. De Groote - De Man heeft consequent bewezen voorop te lopen in de juridische sector door hun innovatieve benaderingen en oplossingen voor cliënten uit diverse sectoren.

De herhaalde nominatie voor deze felbegeerde award is een eerbetoon aan het voortdurende engagement van De Groote - De Man om grenzen te verleggen en hun cliënten te voorzien van baanbrekende juridische oplossingen. Hun toewijding aan uitmuntendheid en het streven naar nieuwe en verbeterde diensten hebben hen opnieuw in de schijnwerpers geplaatst als een toonaangevend advocatenkantoor.

Jeroen De Man, Founder van De Groote - De Man, reageerde enthousiast op de nominatie en zei:
"Het is een immense eer om opnieuw genomineerd te zijn voor de Financial Times Innovative Lawyers Award. We zijn enorm trots op ons team en hun voortdurende toewijding aan innovatie en het bieden van ongeëvenaarde juridische diensten aan onze gewaardeerde cliënten."

Corporate rebels plan

De Groote – De Man,  heeft de nominatie ontvangen voor hun grensverleggende aanpak die wereldwijd de aandacht trekt. Als visionaire pioniers in hun sector hebben zij het traditionele factureringsmodel van aanrekenbare uren volledig achter zich gelaten. In plaats daarvan introduceren ze een vernieuwend systeem waarbij advocaten zelf bepalen hoeveel ze willen verdienen en werken.

In dit baanbrekende systeem draait alles om vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen. Advocaten worden niet langer beoordeeld op basis van gewerkte uren, maar hebben nu de vrijheid om hun eigen inkomsten en werkschema te bepalen. Dit transparante model bevordert een stimulerende omgeving waarin iedereen elkaars salaris kent, en waar intrinsieke motivatie, creativiteit en teamwork gedijen.

"De resultaten van ons nieuwe systeem zijn verbluffend." zegt Damien Braeckman, Operations en Innovation Manager bij De Groote – De Man. "Onze advocaten ervaren een hernieuwde passie voor hun werk, wat heeft geleid tot hogere winsten en een nog innovatievere aanpak voor onze gewaardeerde klanten."

Ingrid De Poorter, Managing Partner, vult aan: “Deze innovatieve verschuiving van factureren per uur naar het werken naar maandelijkse doelen creëert ruimte voor advocaten om meer te doen met hun tijd. Ze kunnen nu zich richten op het ontwikkelen van nieuwe producten, voelen zich meer gewaardeerd en genieten van een gezonde balans tussen vrijheid en verantwoordelijkheid. De Groote – De Man biedt volledige transparantie op alle financiële zaken binnen het team, evenals coaching en begeleiding om het succes van deze opwindende DGDM-symbiose te waarborgen.

Met hun gedurfde aanpak dienen De Groote – De Man als een inspirerend voorbeeld voor bedrijven wereldwijd. Hun succes toont aan dat innovatie en een progressieve bedrijfscultuur resulteren in positieve impact en groei binnen de advocatuur.

Award in Londen

De prijsuitreiking, die zal plaatsvinden op 21 september 2023 in Londen, belooft een gedenkwaardige gelegenheid te worden, waarbij 's werelds meest toonaangevende advocatenkantoren samenkomen om de meest innovatieve prestaties in de juridische sector te vieren.

dotted_texture