04/04/23

Nieuwe vennoot bij DALDEWOLF

DALDEWOLF benoemt Xiufang (Ava) Tu tot haar nieuwste partner, met ingang van 1 april 2023

Ava Tu was Counsel in het Corporate and Financial Law team en hoofd van de DALDEWOLF China Desk.

Ava Tu begon haar praktijk in Shanghai, China, als een PRC gekwalificeerde advocaat (sinds 2009), alvorens haar volledige gelijkwaardigheid in België te behalen. Voordat zij bij DALDEWOLF in dienst trad, werkte mevrouw Tu bij verschillende advocatenkantoren in Shanghai en Brussel en als bedrijfsjurist.

Ava Tu heeft een uitgebreide expertise ontwikkeld in vennootschapsrecht, fusies en overnames, joint ventures, contracten en transacties waarbij Chinese en Belgische partijen betrokken zijn. Zij vertegenwoordigt ook Europese cliënten voor arbitragecentra en behandelt geschillen waarbij Chinese partijen betrokken zijn. Ava Tu spitst haar expertise toe op buitenlandse directe investeringen en grensoverschrijdende arbitrage.

"We zijn verheugd om mevrouw Tu te verwelkomen als partner bij DALDEWOLF", zegt Managing Partner van DALDEWOLF, Patrick De Wolf. "Haar uitgebreide ervaring in grensoverschrijdende transacties en arbitrage, gecombineerd met haar voor België unieke kennis van het Chinese en Belgische rechtssysteem, maken haar komst tot een waardevolle aanwinst voor ons team en voor de ontwikkeling van onze internationale praktijk.

Ava Tu toonde zich ook verheugd over de promotie en zei: "Ik ben verheugd partner te worden bij DALDEWOLF en de China Desk van het kantoor te blijven leiden. Ik kijk ernaar uit om samen met mijn collega's het hoogste niveau van dienstverlening aan onze cliënten te bieden en de reputatie van het kantoor op de Chinese en Belgische juridische markten verder te versterken."

dotted_texture