26/01/23

Advocatenkantoor Simont Braun benoemt Tom Swinnen tot co-managing partner

Het advocatenkantoor Simont Braun kondigt aan dat het Tom Swinnen heeft benoemd tot Managing Partner. Samen met Joan Carette, managing partner sinds maart 2022, vormen zij het nieuwe duo dat instaat voor alle aspecten van dagelijks bestuur van het kantoor.

Tom Swinnen (39) heeft meer dan 15 jaar ervaring en is gespecialiseerd in Corporate M&A. Zijn praktijk concentreert zich voornamelijk op transactioneel werk (fusies en overnames), met een sterke focus op private equity. Daarnaast treedt hij ook op als trusted legal advisor voor vele families en ondernemers. 

Joan Carette is managing partner van Simont Braun sinds maart 2022. Ze heeft 20 jaar ervaring in FinTech, betaaldiensten, e-money, AML en meer in het algemeen bank- en financiële diensten en het toezicht op financiële instellingen. Joan werkte meer dan 15 jaar als toezichthouder in de afdeling prudentieel toezicht van de FSMA en in Belgische en internationale advocatenkantoren. 

Joan Carette over deze benoeming: "Ik ben verheugd dat Tom mij vervoegt in het dagelijkse bestuur van het kantoor. Samen zullen we ernaar streven om de kernwaarden van Simont Braun - uitmuntendheid, respect en samenwerking - in al onze activiteiten te verzekeren." 

Tom Swinnen voegt daaraan toe: "Ik ben vereerd dat ik het kantoor mee mag leiden in het benutten van de kansen die zich in deze intrigerende tijden aandienen. Joan en ik zijn dankbaar om te kunnen rekenen op een uitzonderlijk team van getalenteerde advocaten en ondersteunend personeel die ons in deze missie zullen helpen.

dotted_texture