Afriwise

Met Afriwise kunnen bedrijven ontsnappen aan de chaos van het vinden en naleven van Afrikaanse wet- en regelgeving. Afriwise voorziet hen van hoogwaardige juridische informatie in alle gebieden van het ondernemingsrecht. De samenwerking met de beste Afrikaanse advocatenkantoren zorgt ervoor dat de informatie betrouwbaar en up-to-date is. Door de AI-gestuurde gebruikersinterface van het platform is het eenvoudig voor juridische en compliance teams om alle juridische vereisten waarmee hun bedrijf doorheen Afrika te maken krijgt, te vinden, te controleren en te begrijpen. Dankzij Afriwise zijn bedrijfsjuristen verlost van het moeizaam verzamelen en dubbelchecken van juridische informatie en hebben ze tijd voor die opdrachten die echt een verschil maken voor hun bedrijf.

Afriwise is momenteel reeds actief in 25 Afrikaanse landen, en bestrijkt zo meer dan 80% van de Afrikaanse economie. Afriwise wordt vertrouwd door topbedrijven als IBM, CBRE, MTN, ExxonMobil en DHL. Afriwise is herhaaldelijk bekroond met de Innovation Award bij de Africa Legal Awards en is opgenomen in Stanford's Code X en Deloitte's RegTech universums.

OPGERICHT

2018

REGIO
  • Brussel
RECHTSGEBIEDEN
  • Andere
Google Maps
Google Maps
Afriwise maakt van Afrika een voorloper op het vlak van artificiële intelligentie in de juridische sector

De juridische context op het Afrikaanse continent is op zijn minst uitdagend te noemen. Maar het zijn net die moeilijke omstandigheden en de wil om hi…