Seeds of LawAdres:
Bastion Tower Place du Champ de Mars, 5 Marsveldplein
1050 Brussels
Belgium
URL: http://www.seeds.law

SEEDS of LAW is gespecialiseerd in het verlenen van juridisch advies en bijstand aan particulieren, overheidsbedrijven en ondernemingen.


U kan van onze expertise gebruik maken voor het opstellen en onderhandelen van contracten, de oprichting of herstructurering van uw bedrijf, de overname en verkoop ervan, financiering, vastgoed planning, handelsrechtelijke en arbeidsrechtelijke vragen, intellectuele rechten, privacy en dataprotectie, juridische bemiddeling of gelijk welke gerechtelijke procedure of arbitrage.

We maken er ook een punt van om ons grondig op de hoogte te stellen van het bedrijf en de sector van onze clienten en denken strategisch met hen mee.

Onze dienstverlening gebeurt in het Nederlands, Frans, Engels, Duits en Russisch.


Recruiter :

Mr. Stéphane De Keyzer (COO)
Tel: +32 (0) 2 747 40 07
Fax: +32 (0) 2 304 81 13
stephane.dekeyzer@seeds.law

Manager :

Geen Contact

Pers :

Geen Contact

Geen vacatures
Geen nieuws

Het retentierecht krijgt een steuntje bij van het Hof van Cassatie
24/06/2020

Het retentierecht dat reeds lang aanvaard wordt als een handig middel om alsnog betaald te worden, kreeg pas in 2018 een wettelijke basis met de nieuwe Pandwet. Onlangs kreeg het retentierecht nog een een steuntje bij van het Hof van Cassatie.

>Read more

Coronacrisis en de staatswaarborg
23/04/2020

Het KB dat een staatswaarborg invoert voor kredieten is in het Belgisch Staatsblad verschenen. Bij wet van 27 maart 2020 werd de Koning gemachtigd om, in de strijd tegen de gevolgen van het coronavirus, een staatswaarborgregeling op te zetten voor bepaalde kredieten. Dit KB werkt de voorwaarden van deze staatswaarborg uit.

>Read more

Coronacrisis en de organisatie van evenementen
10/04/2020

De coronacrisis heeft tot op vandaag op alle vlakken grote gevolgen, niet in het minst ten aanzien van de evenementen die hierdoor moeten worden afgelast. Meer en meer begint men ook te vrezen dat ook evenementen die komende zomer gepland staan, in het water zullen vallen.

>Read more

Coronacrisis en de continuĂŻteit van de onderneming
25/03/2020

Onder druk van de coronacrisis neemt de overheid verschillende maatregelen om de bedrijven en de tewerkstelling te ondersteunen. Er zijn de fiscale en sociale maatregelen, de tijdelijke werkloosheidsregelingen, financiële ondersteuning vanwege de overheid, het akkoord met de financiële sector om betalingsuitstel te geven.

>Read more

Click here to see the ad(s)

Direct links

LexGO Network