Seeds of LawAdres:
Bastion Tower Place du Champ de Mars, 5 Marsveldplein
1050 Brussels
Belgium
URL: http://www.seeds.law

SEEDS of LAW is gespecialiseerd in het verlenen van juridisch advies en bijstand aan particulieren, overheidsbedrijven en ondernemingen.


U kan van onze expertise gebruik maken voor het opstellen en onderhandelen van contracten, de oprichting of herstructurering van uw bedrijf, de overname en verkoop ervan, financiering, vastgoed planning, handelsrechtelijke en arbeidsrechtelijke vragen, intellectuele rechten, privacy en dataprotectie, juridische bemiddeling of gelijk welke gerechtelijke procedure of arbitrage.

We maken er ook een punt van om ons grondig op de hoogte te stellen van het bedrijf en de sector van onze clienten en denken strategisch met hen mee.

Onze dienstverlening gebeurt in het Nederlands, Frans, Engels, Duits en Russisch.


Recruiter :

Mr. Stéphane De Keyzer (COO)
Tel: +32 (0) 2 747 40 07
Fax: +32 (0) 2 304 81 13
stephane.dekeyzer@seeds.law

Manager :

Geen Contact

Pers :

Geen Contact

Seeds of Law

Associates (5 positions - Real Estate - Corporate & Tax - Commercial - Employment - Administrative Law)
Seeds of Law - 02/01/2020

Business law firm SEEDS of LAW is recruiting associates for its different practices: Real Estate and Construction Law, Corporate & Tax Law,...

Read more
Geen nieuws

Het nieuwe bewijsrecht: Wat betekent dit voor uw onderneming?
27/12/2019

De nieuwe regels inzake het bewijsrecht zullen vanaf 1 november 2020 in werking treden. Dit lijkt nog ver in de toekomst, maar toch is het interessant om nu reeds op de hoogte te zijn van hoe u optimaal omspringt met uw bewijsmateriaal en waarop u in welbepaalde gevallen moet letten. Wees er u van bewust! Het kan het verschil uitmaken tussen gelijk hebben en gelijk krijgen.

>Read more

Click here to see the ad(s)

Direct links

LexGO Network