Arvid MJA De SmetAdres:
Hollekenstraat 4
9960 ASSENEDE
belgium
URL: http://www.advokatuur.be

Hieronder vind je informatie over een advocaat en de advocatuur in het algemeen, en over het kantoor van advocaat De Smet in het bijzonder.
Verder op deze site kun je algemene informatie verkrijgen over bepaalde juridische problemen. De site biedt ook de mogelijkheid om concrete vragen te stellen via het Web en e-mail.

Eenvoudige vragen worden gratis beantwoord. Meer gedetailleerde vragen aan de advocaat worden aangerekend aan een op uw maat gesneden honorarium.
Voor gratis juridisch advies aan advocaat Arvid De Smet klik je op het vakje "Vraagformulier" bovenaan

Profiel: - Advocaat-bemiddelaar Arvid De Smet

Mr. Arvid M.J.A. De Smet, de advocaat-oprichter van het kantoor, studeerde rechten aan de Universiteit Gent en behaalde zijn diploma als licenciaat in de Rechten in 1996. Advocaat De Smet werd ingeschreven op het tableau van de Balie te Gent in 1999, na eerst als advocaat-stagiair gewerkt te hebben gedurende een periode van drie jaar.

Advocaat Arvid De Smet is eveneens erkend als bemiddelaar in familiezaken, en in burgerlijke en -handelszaken. Eind 2008 behaalde hij daarenboven het certificaat als bemiddelaar in sociale zaken via het Mediation Instituut Vlaanderen, en diende hij een aanvraag tot definitieve erkenning als sociaal bemiddelaar in.

Daardoor kan Mr. De Smet bemiddelen in àlle zaken die de bemiddelingswet voorziet.

Profiel: - Advocaat Olivier De Pauw
Mr. Olivier De Pauw vervoegde het kantoor als juridisch medewerker in 2006, en als advocaat in 2007. Hij studeerde rechten aan de Universiteit Gent en behaalde zijn diploma als licenciaat in de Rechten in 2001. Hij is tevens houder van een diploma aanvullende opleiding in media en communicatie, van dezelfde Universiteit. Advocaat De Pauw werd ingeschreven op de lijst van Stagiairs van de Balie te Gent in 2007.

Kantoorprofiel
Het advocatenkantoor is gelegen te Assenede, aan de Belgisch-Nederlandse grens, is goed bereikbaar met de wagen of het openbaar vervoer en is gehuisvest in een landelijke villa met ruime parkeermogelijkheid.

De gemeente Assenede is omgeven door de gemeenten Zelzate in het oosten, de gemeente Kaprijke - Lembeke in het Westen en de gemeente Evergem (Ertvelde, Rieme, Evergem, Doornzele, Wippelgem,...) in het zuiden. Het kantoor is verder op minder dan een half uur rijden gelegen van de gemeenten Eeklo, Maldegem, Zomergem, Lovendegem, Wachtebeke, Moerbeke, Lochristi. Ook vanuit de stad Gent of de omliggende gemeenten zijn wij zeer vlot bereikbaar (Kluizen, Wondelgem, Zwijnaarde, Sint-Amandsberg, Mariakerke, Ledeberg, Drongen, Vinderhoute, enz.) Woont U verder dan de aangegeven gemeenten, weet dan dat de dienstverlening door de advocaten ook vanop afstand kan gebeuren, via fax, email en via de verschillende websites waarop on-line juridische dienstverlening wordt geboden, zoals www.echtscheiding-online.be; www.alimentatie-online.be; www.advocaat-bemiddelaar.be

Het advocatenkantoor ontvangt enkel cliënten na voorafgaande afspraak.
Het advocatenkantoor behoort tot het tableau van de Orde van Advocaten te Gent, dat op zijn beurt deel uitmaakt van de Orde van Vlaamse Balies.


Het advocatenkantoor kan, gelet op de Europese regelgeving, in de ganse Europese Unie uw belangen verdedigen. Advocaat Arvid De Smet kan ook optreden als bemiddelaar. Voor meer informatie klik hier

In zeer gespecialiseerde materies wordt door de advocaat een beroep gedaan op gespecialiseerde medewerkers, zowel op technisch, medisch, fiscaal, sociaal als op juridisch vlak. Dit kunnen andere advocaten, notarissen, accountants, ingenieurs, technici, enz ... zijn.

"Weten wij het niet, dan weten wij U te verwijzen naar wie het wel weet" !

Het cliënteel

Ons cliënteel bestaat uit particulieren, ondernemers, firma's, gezinnen, verenigingen, openbare besturen en maatschappijen.

Van de bijstand, het advies en de hulp van een advocaat is niemand uitgesloten. (eenieder heeft recht op een advocaat)

Vooraf wordt wel gescreend of de potentiële tegenpartij(en) niet reeds tot ons cliënteel behoren. In dergelijk geval wordt U verwezen naar een ander advocatenkantoor.

Het is immers één van de grondregels eigen aan de advocatuur dat men niet tegen een cliënt mag optreden.

Functie :

Lawyer


Juridische hoofdgebieden :[ infos ]


Tax
Public
Other
Social | WorkRecruiter :

Mr. Arvid De Smet (Lawyer)
Tel: +32 (0) 9 344 45 46
Fax: +32 (0) 9 344 36 66

Manager :

Geen Contact

Pers :

Geen Contact

Geen vacatures
Geen nieuws
Geen artikels

Click here to see the ad(s)

Direct links

LexGO Network