AKDAdres:
Louizalaan 240
1050 Elsene
Belgium
URL: http://www.akd.nl

AKD is een full-service Beneluxkantoor met ruim 476 advocaten, fiscalisten, notarissen en business support in België, Nederland en Luxemburg. Wij zijn voor onze cliënten de gateway in, van en naar de Benelux.

De combinatie van onze full-service expertise en een brede sectorfocus maakt dat wij al ruim een eeuw elke vraag vanuit verschillende oogpunten kunnen benaderen en oplossen – waar ook ter wereld. Dit doen wij vanuit onze eigen vestigingen, met onze diverse landenteams, en met een groot Friends Netwerk over de hele wereld.

Contact

Geen Contact

Geen vacatures

AKD trekt nieuwe tax partner aan in Brussel
17/04/2019

Bepalen Parijs en Berlijn straks de Europese belastingregels? Wat is de impact van CO2- tax op essentiële overheidsfuncties? Is de hervorming van de vennootschapsbelasting in België vorig jaar een wassen neus?

Read more

AKD named ‘Law Firm of the Year: Benelux’ for third time
21/03/2019

AKD has won the 'Law Firm of the Year: Benelux' award, conferred by leading UK publication The Lawyer. AKD also received the award from The Lawyer in 2016 and 2018. The firm recently expanded its VBrussels office by the team of US law firm McGuireWoods.

Read more

AKD breidt uit met team McGuireWoods Brussel
17/12/2018

AKD breidt uit met het Brusselse team van het Amerikaanse advocatenkantoor McGuireWoods. Aan het bestaande team van AKD in Brussel worden vier partners toegevoegd: Hubert André-Dumont, Paul van den Bulck, Timothy Speelman, Steven Ongena, counsel Pol Cools en vier medewerkers. 

Read more
Geen artikels

Click here to see the ad(s)

Direct links

LexGO Network