PorticoAdres:
Bischoffsheimlaan 33
1000 Brussel
Belgium
URL: http://www.portico.be

Portico is een Brussels nichekantoor in het administratief en publiekrecht. De vennoten van Portico waren, voor de oprichting van Portico, actief in de administratiefrechtelijke praktijken van toonaangevende Belgische advocatenkantoren en hebben een sterke academische achtergrond. Kwaliteit, prijsbewustzijn en een directe relatie met de cliënt zijn onze troeven.

Onze cliënten zijn zowel particulieren als overheden en ondernemingen. In de rechtsdomeinen die wij beoefenen, zijn wij actief in de drie gewesten en gemeenschappen, en dit zowel in het Nederlands, Frans, en Engels.

Aantal juristen of advocaten :

8


Functie :

Lawyer


Juridische hoofdgebieden :[ infos ]


Public


Regio :

BrusselsRecruiter :

Geen Contact

Manager :

Mr. Thomas Eyskens (Partner)
Tel: +32 (0) 2 486 18 52
Fax: +32 (0) 2 486 18 51
[email protected]

Pers :

Geen Contact

Geen vacatures

Nieuwe Counsel bij Portico
14/09/2020

Met genoegen kondigt Portico de promotie van Sebastiaan De Meue tot Counsel aan.

Read more

Nieuwe vennoot bij Portico
14/02/2019

Portico, nichekantoor in publiek en administratief recht, verwelkomt Mr Aurélien Vandeburie als nieuwe vennoot. Aurélien is sinds 2004 advocaat aan de Brusselse balie en is voordien actief geweest in verschillende grote Brusselse zakenkantoren. Zijn specialisatie ligt op het vlak van de overheidsopdrachten, overheidscontracten, PPS en overheidsgoederen.

Read more

Portico versterkt zich met nieuwe vennoot
02/09/2014

Portico, het nichekantoor gespecialiseerd in het administratief recht, versterkt zich met de komst van Jens Mosselmans (ex-Nauta) als nieuwe vennoot. 

Read more
Geen artikels

Click here to see the ad(s)

Direct links

LexGO Network