Intolaw Advocaten BV BVBAAdres:
Begijnhoflaan 408
9000 Gent
Belgium
URL: https://www.intolaw.be/

Intolaw is een modern en innovatief advocatenkantoor opgericht in 2010. Innovatief omdat haar oprichters de noodzaak vaststelden om een adequate en snelle dienstverlening te bieden. Modern omdat het kantoor gebruik maakt van de laatste technieken om op een efficiënte manier, zonder afbreuk te doen aan kwaliteit, haar cliënteel te kunnen bijstaan.

Intolaw advocaten staat voor InnovatieToegankelijk en Online. Op die manier willen we inspelen op de noden en verwachtingen van ons cliënteel.

IntoLaw advocaten werd opgericht door Mr. Pieter GOETGHEBUER en Mr. Jeroen VANDE SIJPE en bestaat ondertussen uit een team van 7 interne advocaten, 4 gespecialiseerde medewerkers, 3 administratieve bedienden en meer dan 40 externe advocaten verspreid over het hele land.

Aantal juristen of advocaten :

7


Juridische hoofdgebieden :[ infos ]


Civil
Litigation
Corporate | Commercial | Economic


Regio :

Brussels
Oost-Vlaanderen


Contact

Geen Contact

Geen vacatures

Legaltech in actie: advocatenkantoor Intolaw genomineerd voor Credit Management Innovation Award 2018
27/09/2018

Legaltech in credit management: het advocatenkantoor Intolaw werd genomineerd voor de Innovatieprijs die voor de eerste maal zal worden uitgereikt door het Instituut voor Kredietmanagement (IvKM). De uiteindelijke winnaar van de innovatieprijs zal worden bekendgemaakt op donderdag 18 oktober aanstaande tijdens Credit Expo 2018 in de evenementenhal Docks Dome te Brussel.

Read more
Geen artikels

Click here to see the ad(s)

Direct links

LexGO Network