18/01/18

De Juristenquiz op 19 april 2018 - save the date!

Samen met deJuristen Gent organiseert LexGO op donderdag 19 april in de Oude Vismijn te Gent Vlaanderens allereerste juristenquiz, een uniek event door en voor juristen. Geen doordeweeks algemene-kennis-quizje, maar wel een ongenadige krachtmeting tussen de knapste juridische koppen. Wij gaan op zoek naar de meest complementaire équipe met de breedste juridische basis. Wie mag zich met recht en reden “Allround Juridisch Expert” noemen?

Onze juristenquiz verenigt gerechtsdeurwaarders, advocaten(-stagiairs), bedrijfsjuristen, notarieel medewerkers...; kortom: juristen uit het werkveld in de breedste zin van het woord. Ook Master- en Manamastudenten (Rechten en Criminologie) krijgen de kans om jullie het vuur aan de schenen te leggen.

Jouw juridische kennis meten met andere professionals en ambitieuze studenten tonen wie de baas is? Stel zo snel mogelijk een team samen van vier juridische genieën (confraters en/of collega’s) en doe een gooi naar eeuwige roem. Nu al even jouw kennis testen? Dat kan hier.

Elk ticket geeft toegang tot de voorafgaande receptie met hapjes en drankjes én twee gratis consumpties tijdens de quiz.

Waarom jij niet mag ontbreken:

  • STUDIEAVOND

  • NETWORKING

  • TEAMBUILDING
     

Verbluf jouw concullega’s met jouw juridische knowhow; en wie weet loop je jouw toekomstige stagiair(e) of werknemer tegen het lijf.

Maak ook andere kans op prachtige prijzen, geleverd door onder meer LexGO. 

SLA NU JE SLAG

dotted_texture