12/05/11

Managementwissel bij Stibbe: nieuwe functies voor Olivier Clevenbergh en Jan Peeters

12 mei 2011 - Stibbe, het grootste advocatenkantoor op de Belgische markt, kondigt een wijziging van zijn management aan per 1 juli 2011. Olivier Clevenbergh, managing partner sinds 2005, wordt dan Secretaris-Generaal van de Alliantie, het formele samenwerkingsverband tussen Herbert Smith, Gleiss Lutz en Stibbe, dat intussen 10 jaar bestaat. In zijn rol als managing partner van het Brusselse kantoor van Stibbe wordt Olivier opgevolgd door Jan Peeters, partner Corporate & Finance.

De managementteams van de drie Alliantiekantoren hebben Olivier Clevenbergh unaniem verkozen tot allereerste Secretaris Generaal van de Alliantie. In zijn eerste termijn van 3 jaar zal Olivier zich vooral toeleggen op de verdere optimalisatie van de interne coördinatie en de uitbouw van de gezamenlijke strategie. Daarnaast blijft hij als partner bij Stibbe Brussel actief als advocaat.

Ook Jan Peeters zal naast zijn functie als Managing Partner van het Brusselse kantoor actief blijven als partner Corporate & Finance. Jan werkt sinds 1987 bij Stibbe en concentreert zich op fusies en overnames, kapitaalmarktoperaties, corporate finance en risicokapitaalverrichtingen.

Olivier Clevenbergh licht toe: "Na 10 jaar is de alliantie tussen Herbert Smith, Gleiss Lutz en Stibbe uitgegroeid tot een solide structuur die de vergelijking met de geïntegreerde internationale kantoren moeiteloos kan doorstaan. Ik ben ervan overtuigd dat ik in mijn rol als Secretaris Generaal de internationale uitstraling van onze drie-eenheid nog kan versterken en kijk uit naar deze fantastische uitdaging."

Jan Peeters stelt: "Olivier heeft de voorbije 6 jaar excellent werk afgeleverd als Managing Partner van Stibbe Brussel. Ons kantoor is nu meer dan ooit een vooraanstaande speler op de Belgische markt en ik ben vastberaden om verder te gaan op deze ingeslagen weg."

dotted_texture