01/06/23

Nations Cup 2023: Belgische advocaten maken zich klaar om te scoren!

De spanning stijgt voor de advocaten van de Balies van Gent en Luik en voor de vrouwelijke Red Lawyers (de afvaardiging van de Orde van Franstalige en Duitstalige balies). Ze maken zich immers klaar om deel te nemen aan de prestigieuze Nations Cup 2023. Dit internationale voetbaltoernooi, exclusief voor advocaten, gaat door van 6 tot 11 juni en belooft een uniek samenkomen van sportiviteit en juridische bekwaamheid.

De Nations Cup is een internationaal evenement dat advocaten van over de hele wereld samenbrengt op het voetbalveld. Het toernooi biedt niet alleen de mogelijkheid om sportieve prestaties te tonen, maar ook om professionele netwerken uit te breiden en vriendschappen te smeden met collega's van andere nationaliteiten. 

De deelname van België aan de Nations Cup wordt vertegenwoordigd door drie teams: de Balie van Gent (huidig wereldkampioen!), de Balie van Luik (gemotiveerd om hun confraters van Gent te evenaren) en de Red Lawyers (een sterke afvaardiging van vrouwelijke advocaten die in de 5-tegen-5 competitie zullen aantreden). Ze hebben de afgelopen maanden hard getraind en zijn vastbesloten te laten zien dat ze niet enkel in de rechtbank kunnen scoren. 

Dit jaar is Kleos (by Wolters Kluwer), de nummer 1 kantoorbeheersoftware voor advocaten, officiële  partner van de Nations Cup. Met hun geïntegreerde en gebruiksvriendelijke software, ondersteunt Kleos advocaten bij het efficiënt beheren van hun kantoor. Met functies zoals dossierbeheer, tijdsregistratie en facturatie kunnen advocaten zich concentreren op hun kernactiviteiten en tegelijkertijd de werklast verminderen. Als partner organiseert Kleos tijdens het tornooi de spannende #KleosPenaltyCup waarbij de advocaten hun precisie kunnen etaleren vanop de penaltystip. Bovendien pronkt Kleos ook op de shirts van de spelers van de Balie van Luik. 

Kortom, de Nations Cup for lawyers, is een uitzonderlijke gelegenheid waarbij het samenkomen van de internationale advocatuur en voetbal een unieke dynamiek creëert. Onze Belgische advocaten zijn klaar om te scoren op de Nations Cup 2023 en kijken ernaar uit om deel uit te maken van dit unieke evenement dat zowel hun passie voor recht als hun sportieve geest combineert.

dotted_texture